Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Řasokoule: dekorace do bytu i do akvária, včetně skleněné koule či dózy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Soňa

Dobrý den, je možné zaslat objednávku bez faktury? Má to být dárek. Pokud rasokoule přijdou do akvária s rybičkami s filtrací, i tak se musí 2 x měsíčně měnit voda? A omývat pod tekoucí vodou? Děkuji

Řasokoule-shop

Dobrý den, faktury zasíláme v pdf do mailu. V akváriu s filtraci stačí propláchnutí při běžné údržbě akvária.

Marci Linka

Dobrý den,mám Hlučín na dojezd,při osobním vyzvednutí na eshop nechci platit za dopravu,chybí mi tato varianta,děkuji za zprávu

Řasokoule-shop

Dobrý den, zašlete tel. kontakt.
Děkuji

Markéta Žáková

Dobrý den, je možné k objednávce přes slevomat přidat i zboží, které máte na eshopu a na slevomatu v nabídce není? Nechtěla bych dělat 2 objednávky. Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den Markéto, děkuji za Váš dotaz. V rámci Slevomatu není možné objednávku takto propojit. Pro více informací prosím kontaktujte přímo zprostředkovatele: info@rasokoule-shop.cz. S přáním hezkého dne, Maty

Eva Horová

Dobrý den,
Dózu se špuntem je pak potřeba mít otevřenou nebo se může nechat uzavřená?

Řasokoule-shop

Dobrý den, obojí je možné.
www.rasokoule-shop.cz

Miloslav Sobota

Dobrý den,
Jaké velikosti řasokoule doroste, a jak je to s případným hnojením?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloslave, řasokoule má 3–4 cm podle stáří kolonie a doroste až do 10 cm. Zde je popis, jak se o řasokouli starat: vložte řasokouli do nádoby se studenou vodou a postavte na místo, kam nedopadají sluneční paprsky. Jednou za dva týdny vyměňte cca polovinu vody. Jednou za čas řasokouli vyndejte z vody a pod tekoucí vodou ji jemně promněte. Pak vyždímejte nasáklou vodu a vložte zpět do akvária. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Marketa

Dobrý den , mate prosím v planu naskladnit variantu řasokoule ve sklenici Neli S ?

Řasokoule-shop

Dobrý den,
čekáme na naskladnění lahviček, určitě nabídku obnovíme.
 www.rasokoule-shop.cz

A.

Dobrý den, jak dlouho řasokoule vydrží ve Vašem expedičním balení? Potřebuji je až za měsíc jako dárek, musím je po tu dobu mít už v „akváriu“?

Řasokoule-shop

Dobrý den,
řasokoule vydrží v přepravním balení určitě týden, ale vždy je lepší po převzetí je vybalit a dát třeba do sklenice studené vody.
Krásný den.
 www.rasokoule-shop.cz

Lenka Šimíčková

Dobrý den, kolik řasokoulí může být v jedné nádobě?

Řasokoule-shop

Dobrý den,
řasokoule dodáváme k nádobám 0,8L – 4ks + 2 zdrama, 2,5L – 4 ks + 3 zdarma, 4L – 4 ks + 4 zdarma. Jinak počet si můžete zvolit dle sebe, jak se to bude líbit Vám.
Krásný den.
 www.rasokoule-shop.cz

mastodont

Dobrý den, budu koncem srpna blízko Hlučína, mám tedy dotaz, když si objednám zboží dneska, zda si ho budu moci vyzvednout v týdnu mezi 23.8. a 27.8. v Hlučíně a pokud ano, kdy, nebo jak operativně upřesnit až na Hlučínsku budu. Dekuji

Řasokoule-shop

Dobrý den, v tom případě uveďte datum vyzvednutí do poznámky buď ve voucheru nebo poté v mailu info@rasokoule-shop.cz a na expedici vám to takto odloží. Přichystáme to až na konkrétní datum.
 www.rasokoule-shop.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru