3chodové degustační menu pro 2 osoby u Václaváku: carpaccio, mořské plody či steak, dezert i prosecco
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2021.
V ceně
3chodové menu pro dvě osoby
- 2× předkrm:
- Carpaccio di manzo (carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou, parmezánem a pestem), à 150 g
nebo - Carpaccio z mečouna, à 100 g
- Carpaccio di manzo (carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou, parmezánem a pestem), à 150 g
- 2× hlavní chod
- Pesce misto (losos, krevety, kalamáry, mořský vlk), à 220 g s verdure alla griglia (grilovaná zelenina), à 150 g
nebo - Rib Eye steak, à 220 g s batatovým pyré a se šalotkou
- Pesce misto (losos, krevety, kalamáry, mořský vlk), à 220 g s verdure alla griglia (grilovaná zelenina), à 150 g
- 2× dezert
- čokoládové suflé, à 70 g
nebo - panna cotta s lesním ovocem, à 100 g
nebo - horké maliny se zmrzlinou, à 70 g
- čokoládové suflé, à 70 g
- 2× prosecco, à 0,15 l
Rezervace není nutná. Můžete si ji však případně vytvořit na tel. č. 224 282 537.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zatímco do hospody vedou jen tři schody, v restauraci vám místo toho naservírují rovnou tři chody.
Podnik La Piccola Perla je vlastně taková malá perla ukrytá namísto uvnitř škeble na Perlové ulici u Václavského náměstí. Blýskne se přitom nejen příjemným interérem, ale i dobrotami, které si tu vychutnáte. Tím spíš, že si na ně zajdete rovnou ve dvou.
Co vás na talíři čeká? Stolování začíná carpacciem z hovězí svíčkové nebo mečouna. Poté přijde na řadu losos, mořský vlk a kalamáry i krevety spolu s grilovanou zeleninou, případně Rib Eye steak s batátovým pyré. Jako dezert se servíruje čokoládové suflé, panna cotta s lesním ovocem nebo horké maliny se zmrzlinou. A aby bylo čím si přiťuknout, donese vám obsluha i dvě prosecca.