Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vstupenky do polského zábavního Dream Parku Ochaby pro celou rodinu

4,7 / 5 Dream Park Ochaby Ochaby  (mapa) 314 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Kamil Šlichta

Ještě jednou dobrý večer. Takže samotný papír o absolvování testu mi stačit bude, ano? Nemám žádný elektronický EU Covid certifikát, ani nejsme naočkovaní tím opičím jedem. Děkuji za info. Kamil

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile, aktuální požadavky pro vstup do Polska naleznete zde:https://covid.gov.cz/situace/dovolena-2021/polsko. V tuto chvíli je tedy skutečně potřeba potvrzení o negativním testu, které je vyžadování ve formě digitálního EU Covid certifikátu. Pěkný den, Tomáš :)

Kamil Šlichta

Dobrý den, dost mě mrzí, že jste mi nenapsali tuto podstatnou informaci:
potvrzení o negativním testu je vyžadováno ve formě digitálního EU COVID certifikátu.
Všude nám doposud stačil negativní test v klasické papírové podobě.
Takže, bohužel, nejedeme nikam…

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile :)
je rozdíl pokud se bavíme o vstupu na území Polska a samotném vstupu do parku. Pro vstup na území Polska je třeba očkovaní, test nebo prodělání nemoci ve formě EU-covid certifikátu. Tento certifikát snadno získáte při testu na odběrovém místě, případně by měl jít po absolvování testu stáhnout z webu ocko.uzis.cz. Certifikát může mít samozřejmě i papírovou podobu. Pro samotný vstup do parku již specifické podmínky stanoveny nejsou.
Pěkný den :)

Jakub

Dobrý den je třeba antigeni testy pro děti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube :) aktuální podmínky vstupu a opatřeních v Polsku najdete zde (https://covid.gov.cz/situace/dovolena-2021/polsko). Pro děti do 12 let není při vstupu test vyžadován, pokud cestují se svým zákonným zástupcem, který certifikát (test, očkování, prodělaná nemoc) má.
Pěkný den :)

Kamil Šlichta

Dobrý den, co musíme předložit při vstupu, prosím vás? Stačí negativní testy nebo již musíme být všichni očkovaní? Děkuji vám za informace. S pozdravem, Kamil

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile, aktuální požadavky pro vstup do Polska naleznete zde:https://covid.gov.cz/situace/dovolena-2021/polsko. Pro vstup na území Polska je třeba očkovaní, test nebo prodělání nemoci ve formě EU-covid certifikátu. Tento certifikát snadno získáte při testu na odběrovém místě, případně by měl jít po absolvování testu stáhnout z webu ocko.uzis.cz. Certifikát může mít samozřejmě i papírovou podobu. Pro samotný vstup do parku již specifické podmínky stanoveny nejsou. Krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru