Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: francouzské makronky nebo domácí kváskový chléb

Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)

Online kurz pečení makronek

  • Recepty s postupy a videi na 8 druhů makronek
  • Videonávod, jak na makronky různými metodami k nejlepším výsledkům
  • Italský i francouzský meringue
  • Techniky na dokonalé provedení základu
  • Postupy krok za krokem
  • Různé druhy náplní: krémy, ganache, curd, cremeux, želé
  • Vyladěný materiál s videonávody, fígle a tipy
  • Celoživotní přístup do kurzu
  • Online podpora profíka v průběhu celého kurzu i po něm 
  • Zakoupení kurzu: Vyplňte online objednávku kurzu
  • Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
  • Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. 
  • Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

990 Kč −31 % 679 Kč
990 Kč −31 % 679 Kč
1 120 Kč −31 % 769 Kč
1 120 Kč −31 % 769 Kč
Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm

Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.

Naučte se péct francouzské makronky nebo domácí kváskový chléb podle rad francouzského cukráře. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandě i v Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení. Stačí vám k tomu jen správný online kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!

Kurz francouzských makronek

Naučte se vykouzlit poklad francouzské cukrařiny – křehké makronky. Online kurz je plný receptů, které procestovaly svět a jsou ověřené profesionálním cukrářem. Krok po kroku vás provede tajemstvím cukrářských technik a výsledkem bude dokonalý dezert.

Náplň kurzu:

  • Recepty s postupy a videi na 8 druhů makronek
  • Videonávod, jak na makronky různými metodami k nejlepším výsledkům
  • Italský i francouzský meringue
  • Techniky na dokonalé provedení základu
  • Postupy krok za krokem
  • Různé druhy náplní: krémy, ganache, curd, cremeux, želé
  • Vyladěný materiál s videonávody, fígle a tipy

Kurz Kváskové pečení

Pečení chleba, to není jen trend, kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ na několik skvělých receptů. Seznámíte se s různými technikami pečení chleba a díky kvásku získáte v kuchyni další rozměr. Možná ani netušíte, co vše se z něj dá péct. Není to jen o chlebu, kurz vás seznámí i s dalšími recepty.

Náplň kurzu:

  • Kvásek a jak se o něj starat
  • Kváskový chleba
  • Další recepty z kvásku
  • Bramborový chleba podle Xavierova rodinného receptu
  • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
  • Bonus: bulka na hamburger – poctivá vydařená bulka na hamburger je základ

O průvodci pečením, cukráři Xavierovi

Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu online kurzů pečení a cukrařiny Sweet Flow. Žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl cukrářem stát už odmala. Vyhlédl si známou francouzskou školu gastronomie a jeho dráha začala.

Působil v zahraničí, na Mallorce potkal svou budoucí ženu a dostal se až do České republiky. V Praze prošel vyhlášenými podniky (Celesté v Tančícím domě, Restaurace u Zlaté Studny, Café Savoy, Myšák, The Italians). Již 20 let sdílí svou vášeň k jídlu a pečení a ukazuje techniky nejen francouzské cukrařiny profesionálům i všem laikům, kteří rádi pečou. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita