Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hotel Ibis v Plzni: snídaně či polopenze i wellness nebo prohlídka pivovaru

4,3 / 5 Hotel Ibis Plzeň Plzeň (mapa) 70 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Gürtlerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,kdy bude možnost rezervace pivovarského víkendu na léto 2022. Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, tato nabídka je koncipována pouze do 30.11.2021 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dobrkovsky

Dobrý den mohli bychom u vás objednat pobyt od28.10–31.102021pro 2 osoby cena by byla jaká i s prohlídkou pivovaru děkuji s pozdravemDo­brkovsky

Hotel Ibis Plzeň

Dobrý den,
cena pivovarského víkendu činí 4 820,– Kč a zakoupit jej můžete přímo tady na Slevomatu.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailovou adresu H6734@accor.com.

S pozdravem
Tereza Ernestová
Front Office Manager
Hotel IBIS Plzeň

Bara

Dobrý den, prosím má hotel vnitřní bazén? Děkuji Bára

Slevomat.cz

Dobrý den, Báro, v balíčku Wellness víkend je 1× 120min. vstup do privátní wellness zóny s vířivkou a dvěma typy saun pro 2 osoby (wellness se nachází v Avalon Business Center, cca 5 km). Přímo hotel nemá bohužel vnitřní bazén. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Agata

Dobry den,
je mozna varianta pro 3 dospele osoby. Jaky byl by doplatek?

Slevomat.cz

Dobrý den, Agáto, nabídka je koncipována pro 2 osoby, v případě individuální poptávky můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu:H6734@ac­cor.com či tel.+420 377 88­7 777. Krásný den, Tomáš :)

Šárka Kotrbová

Dobrý den,

moc se mi líbí vaše nabídka na Slevomatu- pobyt se snídaní v termínu 26.-29.8. 2021, cena tam vychází 4 650 kč za dvoulůžkový pokoj. Chtěla bych se zeptat, zda je tato cena správná a termín volný. Dále také, jestli je možné na pokoj přidat přistýlku pro 4 leté dítě.

Děkuji předem za odpověď a přeji krásný den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, cena pobytu se odvíjí od mnoha faktorů, například počtu strávených nocí. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. V případě, že budete potřebovat pokoj s přistýlkou, ověřte si jeho dostupnost telefonicky: +420 377 887 777 či e‑mailem: H6734@accor.com. Pěkný den, Tomáš :)

Petr Malkovský

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jaká je cena pro 3 dospělé, a jedno dítě 8let.nikde jsem nenašel v nabídce zvolený počet osob a děti.dekuji za odpověď

Hotel Ibis Plzeň

Dobrý den, Petře,
děkujeme Vám za dotaz.
V případě takovéto rezervace bude třeba 2 pokojů, Cena by se odvíjela od nabídky dle balíčků.
S pozdravem,
Dominik Hajžman
Front Office Manager

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru