Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jednodenní fotokurz v zoo: Olomouc, Zlín, Brno, Vyškov, Hodonín či Ostrava

4,8 / 5 FotoZapletal (6 poboček) Brno - Bystrc  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavel z Uh

Dobrý den.
Měl bych zájem o váš kurz v ZOO Zlín.
Díky.
Nejlépe některou sobotu.
Pavel z Uh.

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Aktuálně vypsané kurzy jsou na mých FB / internetových stránkách. Zlín byl zrovna tuhle neděli. Tak počítám s dalším kurzem zhruba za 2 měsíce. Sledujte prosím tedy mé stránky a v případě zájmu o termín se stačí dostavit. Případně mne kontaktovat pro bližší informace.

Michaela

Dobrý den. Zajímalo by mě, zda je kurz vhodný i pro děti? Pro naši dceru (10 let) by to byla úžasná příležitost. Děkuji za odpověď.

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. U dětí je to poměrně složité říci jelikož neznám Vaše dítě. Je tam hodně teorie. Na začátku půl až hodinu probíráme teorii a nastavování fotoaparátu. Měl jsem tam 14ti letou slečnu, která si to jen vyslechla a na nic se nezeptala za celý kurz. Z mého pohledu tam šla spíš z donucení. Naopak sem tam měl dvě 10ti leté holčičky, které byli zvídavé, prali se o fotoaparát, neustále se vyptávali a byl vidět opravdový zájem. Proto nabízím možnost přijít s dítětem jako doprovod.

Pavel

Dobrý den.
Měl bych zájem o váš kurz.
V Lešné je to super a ještě se tam naučit fotit …
Ani ne před týdnem jsem si pořídil Nicon d5600, vůbec nevím co a jak.
Jak říkám naučit se fotit a ještě v zoo super.
Hezký den

Pavel z Uh.

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Zrovna v sobotu jsem měl ve Zlíně kurz. Těší mě Váš zájem a budu se těšit na kurz s Vámi. Jak budete chtít kurz uskutečnit, tak mi napište a vybereme termín.

Petra Valerianova

Dobrý den. Je kurz určen i pro někoho kdo neni úplný začátečník

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Kurz se hodí i pro pokročilejší fotografy. Každý fotí něco jiného a jiným způsobem. Navíc máme jiné zkušenosti a znalosti. Takže i zkušený fotograf se může dozvědět něco nového.

Eliška

Prosím o jaké datum by se jednalo v Zoo Ostrava?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, jak máme uvedeno v sekci Jak uplatnit, termín si domluvte na Facebook FotoZapletal, kde budou vytvořené události jako návrh termínu, případně na e‑mailu zapletal.petr1@seznam.cz. Krásný den, Tomáš :)

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Jak již bylo řečeno. V případě zájmu o daný termín v dané ZOO mi napište a pokud nebude termín obsazen, vypíšeme kurz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru