Termín
Platnost do 30. 9. 2021.
V ceně
- 300g stařený rib eye steak s omáčkou dle výběru:
- pepřová omáčka
nebo - omáčka z modrého sýra
- pepřová omáčka
- Příloha dle výběru:
- hranolky
nebo - fazolky se slaninou
nebo - listový salát s cherry rajčaty, sušenými rajčaty, mozzarellou a dresinkem ze zakysané smetany s bylinkami
- hranolky
- Rezervaci provádějte s dostatečným předstihem na tel. čísle 608 747 343 nebo na e‑mailu rezervace.dejvice@stejkarna.cz
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na steaku si pochutnáte v restauraci.
- Rezervaci lze zrušit 24 hodin dopředu, jinak voucher propadá a nelze ho refundovat ani za něj požadovat náhradu.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 9. 2021.
V ceně
- 2× 300g stařený rib eye steak s omáčkou dle výběru:
- pepřová omáčka
nebo - omáčka z modrého sýra
- pepřová omáčka
- 2× příloha dle výběru:
- hranolky
nebo - fazolky se slaninou
nebo - listový salát s cherry rajčaty, sušenými rajčaty, mozzarellou a dresinkem ze zakysané smetany s bylinkami
- hranolky
- Rezervaci provádějte s dostatečným předstihem na tel. čísle 608 747 343 nebo na e‑mailu rezervace.dejvice@stejkarna.cz
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na steaku si pochutnáte v restauraci.
- Rezervaci lze zrušit 24 hodin dopředu, jinak voucher propadá a nelze ho refundovat ani za něj požadovat náhradu.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Štěstí na pět písmen? Steak!
Máte chuť na přímo vynikající kus masa? Tak na něj pojďte! V Stejkárně Dejvice vám naservírují dobrotu, která se dokonce někdy nazývá králem steaků – poctivý 300g rib eye steak, který je nejen díky rovnoměrnému mramorování tím nejšťavnatějším a nejlahodnějším hovězím vůbec. Ke steaku dostanete omáčku a přílohu podle výběru – co třeba dát si ho s fazolkami se slaninou a s pepřovou omáčkou?
Maso pochází z farmy s přirozeným chovem a je 3 týdny stařené ve vlastní zrárně. V restauraci masa staří, aby dosáhli ještě kvalitnějšího steaku s až trojnásobnou vůní a chutí. Steaky tu připravují na lávovém grilu, což poznáte na chuti i na vůni. Tak dobrou chuť!