
























Ať má grilování ten správný šmak.
Buďte připravení na grilovací sezónu a vybavte se kořením, ze kterého s pomocí pár dalších surovin připravíte skvělé dipy: pikantní, bylinkový, kari, delikates i s vůní dálek. Dipy jsou ideální volbou právě ke grilovaným masům, zelenině, rybám, sýrům nebo třeba pečeným bramborám.
Postup přípravy všech dipů:
Potřebujete:
- 2 lžíce zakysané smetany
- 1 malou cibuli
- 2 lžíce majonézy
- 1 lžíci smetany ke šlehání
- petrželku, kečup, hořcici (lze vynechat)
Postup:
Majonézu se smetanou dobře umíchejte, aby se všechny ingredience spojily. Přidejte koření a cibulku. Dle chuti můžete přidat kečup nebo hořčici. Nakonec do omáčky zlehka přimíchejte smetanu ke šlehání a dochuťte ji solí. Můžeme přidat petrželku, kterou předtím nasekejte najemno.
Proč zvolit koření od firmy Ramdam
Nejdůležitější je pro ně výběr kvalitních surovin a pečlivé ruční zpracování. Při výrobě dávají přednost přírodním ingrediencím bez nutnosti použití chemických barviv a aromat. Řídí se heslem „zdravě a chutně“, díky tomu si v jejich sortimentu přijdou na své opravdoví gurmáni, lidé vyznávající zdravý životní styl nebo také celiaci, vegetariáni či vegani. Hlavní motivací jejich práce je stále se vracející spokojený zákazník.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Ramdam s. r. o., Cejl 40/107, 602 00 Brno-Zábrdovice
Další informace
Může obsahovat stopy: lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer