Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 15denní pobyt v Harrachově: polopenze a light all inclusive na nápoje

4,4 / 5 Parkhotel Harrachov Harrachov (mapa) 148 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Josef Ondrůšek

Dobrý den.Můžete mě prosím rezervovat dvojlůžkový pokoj v termínu 25.-27.září. ?
Prosím o odpověď obratem. Děkuji.
S pozdravem J.ondrůšek, 773545856.

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. :) Pěkný den, Kačka

Lenka Komínková

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt se dvěma dětmi 7 a 12 let.
Nelze navolit. Je možno? Je potřeba než zakoupím voucher tak vás kontaktovat o dostupnosti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, jak máme uvedeno v nabídce, jedno dítě do 11,9 let na přistýlce: zdarma polopenze: doplatek 320 Kč/noc. Další děti ve věku 3–11,9 let na přistýlce a s polopenzí: 450 Kč/noc. Děti od 12 let nebo 3. dospělá osoba na přistýlce a s polopenzí: 900 Kč/noc. Zakoupením voucheru je automaticky vytvořena závazná rezervace termínu, hotel již není třeba dále kontaktovat. V případě, že budete potřebovat pokoj s přistýlkou, ověřte si jeho dostupnost telefonicky:+420 731 9­13 914 či e‑mailem:rezer­vace@park-hotel.cz před zakoupením voucheru. Krásný den, Tomáš :)

Lucie Králová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je otevírací doba Vaší restaurace – zda je možné večer posedět i mimo čas večeře? A v jakém čase, prosím, probíhají snídaně? Děkuji, Králová.

Parkhotel Harrachov

Dobrý den,
restauraci jako takovou nemáme. Od 16.00 je otevřen lobby bar v přízemí hotelu, cca do 22.00. Snídaně jsou od 7.30 do 9.30.

Zdeněk Salač

Dobrý den ,prosím o info zda je volno od 2. – 15. 8. 21 na cca 6–7 noci, + malý pes děkuji Salac

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku :)
Vámi vybraný termín vidím v tuto chvíli jako dostupný. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. Za pejska se doplácí na místě 150 Kč/noc (po domluvě – psi nesmí do jídelny a v prostorách hotelu musí být vždy na vodítku).
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru