
Termín
Platnost do 31. 10. 2021.
V ceně
500 g masa dle výběru:
- kuřecí
- vepřové
- vepřová žebra
Marináda dle výběru:
- pivní
- pikantní
- česnekovo-švestková
- medově-sladká
- Objednávejte na tel. čísle 776 311 495 nebo na e‑mailu objednavky@kuchynejanca.cz minimálně 3 dny předem.
- Zároveň uveďte kód voucheru, variantu, vybrané maso a marinádu a jestli si objednávku osobně vyzvednete na prodejně, nebo máte zájem o rozvoz.
- Vše je vakuově baleno.
- Rozvoz po Brně: 50 Kč
- Po provedení rezervace již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2021.
V ceně
1000 g masa dle výběru:
- kuřecí
- vepřové
- vepřová žebra
Marináda dle výběru:
- pivní
- pikantní
- česnekovo-švestková
- medově-sladká
- Objednávejte na tel. čísle 776 311 495 nebo na e‑mailu objednavky@kuchynejanca.cz minimálně 3 dny předem.
- Zároveň uveďte kód voucheru, variantu, vybrané maso a marinádu a jestli si objednávku osobně vyzvednete na prodejně, nebo máte zájem o rozvoz.
- Vše je vakuově baleno.
- Rozvoz po Brně: 50 Kč
- Po provedení rezervace již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2021.
V ceně
500 g hovězí svíčkové – steak
Marináda dle výběru:
- pivní
- pikantní
- česnekovo-švestková
- medově-sladká
- Objednávejte na tel. čísle 776 311 495 nebo na e‑mailu objednavky@kuchynejanca.cz minimálně 3 dny předem.
- Zároveň uveďte kód voucheru, variantu, vybrané maso a marinádu a jestli si objednávku osobně vyzvednete na prodejně, nebo máte zájem o rozvoz.
- Vše je vakuově baleno.
- Rozvoz po Brně: 50 Kč
- Po provedení rezervace již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2021.
V ceně
1000 g hovězí svíčkové – steak
Marináda dle výběru:
- pivní
- pikantní
- česnekovo-švestková
- medově-sladká
- Objednávejte na tel. čísle 776 311 495 nebo na e‑mailu objednavky@kuchynejanca.cz minimálně 3 dny předem.
- Zároveň uveďte kód voucheru, variantu, vybrané maso a marinádu a jestli si objednávku osobně vyzvednete na prodejně, nebo máte zájem o rozvoz.
- Vše je vakuově baleno.
- Rozvoz po Brně: 50 Kč
- Po provedení rezervace již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Víte, co mají masa ráda? Odpověď je marináda!
Zejména si na nich ale pochutnávají milovníci grilování. Takže jestli k nim patříte, zastavte se v Domácí kuchyni Janča. Speciálně pro zákazníky Slevomatu si v téhle skvělé hodnocené prodejně nachystali opravdovou nálož chuti. Na jeden voucher tu dostanete 500–1000 g masa v domácí marinádě dle výběru.
Kuřecí, vepřové maso i žebra nebo steaky z hovězí svíčkové mohou být naložené v pivní, pikantní, česnekovo-švestkové či medově sladké marinádě. Vakuově zabalené si je můžete za 50 Kč nechat i dovézt po celém Brně, možná ještě lepší je si ho ale vyzvednout rovnou na prodejně. Odtud je to totiž jen kousek do parku Lužánky, kde si ho můžete rovnou opéct na jednom z veřejných grilovišť.