Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4–8 dní v Tyrolských Alpách: apartmán až pro 4 osoby i polopenze

4,4 / 5 Gasthof Brixnerwirt Alpy - Rakousko (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Holman

Dobry den. V cem prosim spociva tato sleva? V ceniku ubytovatele je uvedena cena 37 EUR/osoba/noc vcetne snidane. V pripade 4 osob je to tedy cca 3800 Kc. Vedlejsi poplatky 2 EUR/osoba a zaverecny uklid je treba zaplatit i v pripade vyuziti Vasi nabidky. Vase nabidka je tedy vyssi a bez snidane. Prosim o vysvetleni. De­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Holmane, pobyt na našich stránkách je kalkulován pro 2 –4 osoby na 4 až 8 dní. Pokud si vezmete základní nabídku bez stravy v ceně 5399 Kč/2 osobami/4 dny(nejmenší možný počet dní) vychází cena na osobu cca 675 Kč. K tomu přičtěme 2 Eura x 4 dny na 1 osobu cca 100 Kč. Závěrečný úklid u nás vychází na 52 Euro – cca 1300 Kč, cena na stránkách hotelu je 60 Euro tedy cca 1500 Kč. Výsledná cena u nás je tak stále nižší než v případě nákupu na stránkách hotelu. Pokud tedy budeme brát v potaz váš příměr ke 4 osobám čistě za ubytování vychází to dle stránek hotelu cca na 14800 Kč pro 4 osoby na 4 dny(nejkratší možná doba objednání v rámci naší nabídky) a na našich stránkách na 10 800 Kč. Vycházíme z částky za Euro cca 25 Kč. Pěkný den

Petr Novotny

Dobrý den,
v popisu píšete 3× polopenze nebo 3× ubytování. Předpokládám, že se jedná o překlep a reálný počet záleží dle objednané délky pobytu.
Děkuji za potvrzení
Petr Novotný

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, děkujeme za upozornění, informace jsme opravili, samozřejmě záleží na délce pobytu. Pěkný den, Tomáš :)

Petr Tomeš

Dobrý den,mám zájem o pobyt v tomto penzionu.Na vaší stránce uvádíte, že je možná platba kartou,stránky penzionu uvádějí platbu hotově . Další,je vybraná vana konečná,či jsou další poplatky(např­.úklid, rekreační ,atd.
Děkuji za odpověď
S pozdravem Petr Tomeš

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) v naší nabídce je možná platba pouze kartou online/kartou u nás na pobočce nebo skrze Twisto. Veškeré příplatky (turistická taxa, úklid) jsou v nabídce uvedené v sekci „Příplatky“. Ty je třeba připočítat k ceně za voucher. Pěkný den :)

Eliška

Dobrý den
Jedná se o ubytování přímo v penziónu Gasthof Brixnewirt nebo ve nějaké vedlejší budově? Na mapě na adrese uvedené v Kontaktech žádná penzión se nezobrazuje. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, ano, ubytování je přímo v penzionu Gasthof Brixnerwirt v městečku Brixen im Thale. Pěkný den, Tomáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru