Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax kousek od Klínovce: 4* hotel s privátním wellness, pokoj s polopenzí nebo studio s kuchyní

4,4 / 5 Hotel Keilberg Resort Krušné hory (mapa) 125 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý den, ráda bych koupila voucher jako Vánoční dárek. Máte v plánu prodlužovat dobu platnosti například do března 2022? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 20.12.2021 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou :) Pěkný den, Tomáš

Kateřina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné si během pobytu dokoupit privátní hodinu ve wellness a za kolik korun? Děkuji.
Nikde jsem na stránkách nenašla, ceník

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a je zde možné připlatit si privátní wellness a to za příplatek 750Kč/1h. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Iva Kubová

Dobrý den,
bude možné pořídit voucher i na rok 2022? Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, děkuji Vám za dotaz. Bohužel, takto dopředu nelze sdělit zda bude nabídka prodloužena do roku 2022. Doporučíme Vám, zapnout si upozornění na danou nabídku. S přáním krásného dne, Karel

Lukáš Dohnal

Dobrý den,

v jakých studiích muže s námi do hotelu malý pes?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, domácí zvířata: 175 Kč/noc (domácí mazlíčci jsou povoleni pouze ve třech studiích) s dotazem týkající se v jakých studiích je možné jít s domácím mazlíčkem, prosím kontaktujte přímo provozovatele na e-mailu:recepce@ke­ilbergresort.cz či tel. +420 602 524 0­25. Krásný den, Tomáš :)

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, nejsem očkova á. Musím se prokázat při příjezdu negativním testem? Pokud ano, stačí antigenni test?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, je potřebné prokázat svoji bezinfekčnost a ano stačí antigenní test provedený na odběrovém místě, který platí 72 hodin či PCR test, který platí 7 dní. Krásný den, Tomáš :)

Jan

Je k disposici místnost pro uschování kol ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a ano, je zde možnost úschovy kol. Pěkný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru