Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krása Jeseníků: pobyt v penzionu s polopenzí a neomezeným wellness

4,4 / 5 Penzion Praděd Thamm Jeseníky (mapa) 155 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Karolina Neveceralova

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda lze hradit pobyt take prostrednictvim FKSP? Dekuji, Karolina.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel. Krásný den
Případně se podívejte na: https://www.slevomat.cz/fksp

Daniel Paťava

Dobrý den, je penzion součástí hotelu nebo je samostatně stojící objekt?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Danieli, penzion je součástí hotelu, spojen přechodem. Pěkný den, Tomáš

Jana Jurinová

-Dobrý večer, prosím vás, v termínu od 18.7–20.7, 2 dospělí + 2 děti (6,9 let) máte nějaký volný pokoj? Prosím o celkovou kalkulaci ceny. Děkuji moc, JJ.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat. :)
Pěkný den

Lenka NOVÁKOVÁ

Dobrý den,je možné u vás strávit dovolenou -pobyt na 6 dní pro 2 osoby -někdy v září?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko :)
ano, v online kalendáři v nabídce vidím spoustu volných termínu. Můžete se podívat také. Termín pak lze rezervovat přímo při nákupu daného voucheru.
Pěkný den :)

alibaba15@email.cz

Dobrý den. Prosím o upřesnění ceny za 2 dospělé + dítě 5.let + pes. termín od 6.7.-9.7. polopenze. Je nutné mít prosím jaké testy ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat. Za dítě se poté hradí 250–450 Kč/noc dle zvolené varanty a za pejska 300 Kč/noc. Opatření vydaná vládou ohledně prokazování bezinfekčnosti najdete zde (https://covid.gov.cz/situace/obchod-sluzby/ubytovani). Pěkný den :)

Ales Fiferna

Dobrý den, potrebovali by jsme v termin od 17._20.7 jeden jednolozkovy pokoj a jeden triluzkuvy se s nidani. Je toto prosim mozne? Děkuji Aleš Marek

Penzion Praděd Thammm

Dobrý den,
v tomto termínu máme poslední volný pokoj na Penzionu Praděd, je to dvoulůžkový pokoj + patrová postel.
S pozdravem,
Kajnarová Denisa

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru