








Grilování je náš národní sport. A s tímhle masem vás medaile za skvělý výkon nemine!
Grilovací a táboráková sezóna je tady, tak si uvažte zástěru a pusťte se do kouzlení na ohni. S nabídkou firmy Šumavská zvěřina budete králem každého barbecue.
Kančí, daňčí i jelení maso pochází převážně ze Šumavy a Jihočeského či Středočeského kraje a využijete ho jak na rychlé šťavnaté steaky a burgery, tak třeba na kotlíkový guláš. Po tom z daňka se jenom zapráší!
„Vše v naprostém pořádku, doručení zboží rychlé a za dodržení teplotního řetězce. Děkujeme a doporučujeme.“ (Rostislav, 5/2021)
Maso vám doručí v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který je vyložený šupinkovým ledem a navíc má uvnitř vpichový teploměr, abyste měli jistotu, že teplota masa po dobu přepravy nepřekročí 7 °C. Při expedici je teplota cca 1 °C, maso je připravováno těsně před ní.
Tip: Láká vás více druhů masa nebo si prostě chcete udělat zásobu na celé léto a třeba i na podzim? Kupte si více balíčků a maso si zamrazte do zásoby. Až dostanete chuť na nějakou delikatesu, jako když ho v mrazáku najdete.
Mrkněte i na druhou akci na zvěřinu a objednejte si třeba i bažanta nebo zajíce.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Ing. Josef Kopačka, Petrovice u Sušice 47, 342 01 Sušice