Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Let ve větrném tunelu Hurricane Factory pro 1 i 2 osoby

4,8 / 5 Hurricane Factory Praha - Letňany  (mapa) 3 364 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Maks Luchenko

to je kategorie volny čas ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Maksi,
Jedná se o kategorii Zážitky a zábava- Adrenalinové zážitky, které spadají do Volného času.
Lze na tuto nabídku Vaše benefity využít.
Přeji hezký den
 David

Honza Knyttl

Proč bych si měl koupit voucher u vás a ne přímo od Hurricane na jejich stránkách, když cena je naprosto stejná?

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo :) Slevomat již není pouze o slevách, ale je také místem, kde naleznete inspiraci a mnoho zajímavých a různorodých nabídek na jednom místě. Navíc u nás můžete čerpat i své benefity a zážitky s nimi platit. Pěkný den :)

Dagmar Valtová

Dobrý den, je možné ještě zakoupit pro dvě osoby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar :)
ano, není problém. Doporučuji variantu Storm duo, 4 lety pro 2 osoby (kdykoli), kterou najdete v nabídce,
Pěkný den :)

Dana Štěpánková

Dobrý den, lze na místě dokoupit další minuty letu, pokud bude obdarovaný spokojený a bude si chtít zážitek prodloužit? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, v případě individuální poptávky ohledně prodloužení letu, prosím kontaktujte přímo provozovatele na e-mailu:praha@hu­rricanefactory­.com či tel. +420 273 132 0­56. Jistě Vám rád zodpoví všechny Vaše dotazy. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Kateřina

Dobrý den,
chtěla bych si „zalétat“, ale jsem po cca 1/4 roku po operaci křečových žil. Problémy se už nevyskytují, ale pro jistotu se ptám, protože píšete, že účastníky limituje problém s krevním oběhem. Nevím, jak moc velká by toto byla překážka…? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino. Děkuji Vám za dotaz. Doporučím Vám, domluvit se s Vašim lékařem, zda jste způsobilá na využití tohoto zážitku. S Přáním krásného dne

Zuzana Adámková

Dobrý den,
máte voucher pro 4 osoby? Bohužel jsem dnes nic takového nenašla.
Děkuji Adámková

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, u této nabídky je pouze možnost voucheru pro 1 či 2 osoby. V případě individuální poptávky, můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu:praha@hu­rricanefactory­.com či tel.+420 273 13­2 056. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Eva Muchova

Dobrý den, nemohu se dovolat do voucheru, stornovala jsem objednávku ještě týž den ale peníze nevraceny! Eva

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, ohledně storna nás prosím kontaktujte na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Krásný den, Tomáš :)

Lorencová

Dobrý den,
je let nějak věkově omezen, popř. jak fyzicky náročný pro vitálního sedmdesátiletého člověka?

Hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Lorencová, jediná omezení jsou, voucher je možné využít pouze ve dnech pondělí až čtvrtek. Létat může každý s výjimkou dětí mladších 5 let, těhotných žen, osob pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek, osob s poruchou krevního oběhu a srdce a osob s problémy se zády, plotýnkami či jakýmkoli zraněním. Váhový limit je 130 kg. Krásný den, Tomáš :)

Lucie

Dobrý den, v čem je tato akce výhodnější, než když si ji zakoupím rovnou u Hurricane Factory? Ceny všech variant jsou totožné jak zde, tak u organizace. V čem je tedy rozdíl?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, mrzí nás, že Vám nabídka nepřijde dostatečně lákavá. Slevomat již není pouze o slevách, ale je také místem, kde naleznete inspiraci a mnoho zajímavých a různorodých nabídek na jednom místě. Navíc u nás můžete čerpat i své benefity a zážitky s nimi platit. Jsme připravený Vám se vším pomoci. Pěkný den :)

Martina Kůsová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala co se odehrává ve zbylém čase, když samotný let trvá 3 minuty. Chápu přiměřený čas instruktáže „na zemi“. Ve zbylém čase probíhá praktický trénink pohybu ve větřeném tunelu? Prosím o objasnění.
Mockrát děkuji a přeji hezký den.
M.Kůsová

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, je mi líto, ale bohužel se nám nepodařilo tuto informaci zjistit. Kontaktujte tedy prosím přímo provozovatele na tel. +420 273 132 0­56 nebo e-mailu praha@hurricanefactory.com. Určitě Vám rád zodpoví veškeré vaše dotazy. Pěkný den

Josef Cernohorsky Cernohorsky

Dobrý den, je možné v sobotu 12.6. kolem 13hodiny? Nebo kde najdu volné termíny?

Slevomat.cz

Dobrý den,

rezervace termínů probíhá v online systému poskytovatele služby, který se Vám zobrazí až po zadání zde zakoupeného čísla Vašeho voucheru. Každopádně, o volných termínech se rovněž můžete informovat i přímo u poskytovatele služby. :-) Zde přikládám kontakt: praha@hurricanefactory.com , +420 273 132 056.

Přeji krásný den,
Květoslava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru