Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zažijte energii New Yorku: zájezd na 4 noci s průvodcem a letenkou

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Spojené státy (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdeňka

Dobrý den
zájezd vypadá velmi zajímavě oba termíny , ale ráda bych se vás zeptala jak chcete zájezd realizovat , když USA má hranice pro občany ČR zavřené? , a dle zpráv představitelů USA co čtu tak se toto nechystají v dohledne době měnit . Jak se vaše CK postaví k tomu , když budou hranice pro občany ČR jak v řijnu připadně v prosinci zavřené? Zájezdu by jsme se velmi radi zúčastnili , mám však obavy aby vhledem ke zhoršujicí se epidemické situaci v Evropě USA hranice neotevřou a nebudete tak možné zájezd realizovat . Zajímalo by mě když by se připadně tak stálo jestli budou vaší CK klientovi vráceny penize za zájezd ?

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o oblíbený zájezd do USA – New Yorku. Máte pravdu, situace ohledně restrikcí při cestách do USA je aktuálně složitá. Aktuálně probíhají jednání mezi představiteli EU a USA o uvolnění cestování pro očkované občany. Zatím je předběžně dohodnut termín na začátek září v době Svátku práce, který v USA připadá na 6.9.2021. Pokud by se zájezd nemohl uskutečnit v říjnovém termínu, nabídneme klientům náhradní termíny…, nebo vrácení peněz.
Dle specialistů EU a USA má k otevření cestování dojít v okamžiku kdy vakcinace v obou zemích EU a USA bude na 70% což je již blízko👍😀


Jsme optimisté
Team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru