Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Archery game: adrenalinová hra s lukem a šípy pro 1, 6 nebo 10 hráčů

5,0 / 5 Paintball Frýdek-Místek Frýdek-Místek  (mapa) 7 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (6)

Zábava s lukem? Ta je nejlepšíp.

Vytáhněte z toulce šíp, napněte tětivu a… Užijte si pořádnou adrenalinovou zábavu! V Paintball Frýdek-Místek si v 1, 6 nebo 10 hráčích užijete novou a zábavnou Archery game. Tato adrenalinová zábavná novinka je velmi podobná paintballu – rozprchnete se po hřišti, ale místo zbraní, které střílejí barevné kuličky, budete vybavení lukem a šípy.

Šípy z luku jsou opatřeny měkkou koncovkou, a zásah tak nebolí. Pro zábavu s luky je postavená aréna určená speciálně pro tuto hru, ale je možné ji hrát i na sportovním hřišti. Připraveno je několik herních scénářů, během kterých si vyzkoušíte strategické schopnosti i přesnou ruku. Hra je navíc vhodná pro děti od 6 let, takže si tuhle zábavu můžete užít klidně s celou rodinou.

Tip: Chcete si užít lučištnickou zábavu u vás na zahradě? Není problém! Stačí se na všem domluvit. Z Paintball Frýdek-Místek přijedou, postaví vám hřiště, a zábava tak může začít. Výhodou oproti paintballu je, že nepotřebujete velký prostor a nikdo „nezmaluje“ fasádu vašeho domu. 

Nahoru