Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7chodové degustační menu pro dva: telecí tataráček, flank steak i vepřová panenka

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Degustační menu pro 2 osoby

  • 2× polévka s čerstvých rajčat, 1 dcl
  • 2× filátko zauzeného pstruha (70 g), artyčokové pyré, borůvkový gel
  • 2× telecí tataráček s lanýžovým olejem, 70 g
  • 2× hovězí flank steak, grilovaná zelenina, 70 g
  • 2× vepřová panenka (70 g) dýňové pyré, lesní plody
  • 2× sorbet, 40 g
  • 2× ovocná kostka, pomerančový gel, ovoce, 40 g 

Omezení

  • Rezervace je možné provádět na 17:00 nebo 19:00. 
  • Rezervace: předem prostřednictvím formuláře
    • V případě, že vám nedojde potvrzení o objednávce, můžete si nechat zkontrolovat přijetí objednávky nebo nechat zaslat potvrzení o přijetí objednávky znovu pomocí odkazu
  • Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný 
  • Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 5 6 7 8 9 10 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

899 Kč
899 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha

Na tohle lahodné menu budete velmi rádi vzpomínat.

Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté letní degustační menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 7 chodech.

„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita