Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt u Moravského krasu se snídaní nebo s polopenzí, wellness i vstupy

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Stará Škola Jižní Morava (mapa) 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavla Čendekova

Dobrý den,mám dotaz zda máte volný termín od 19.10–21.10.Chtěla bych si koupit přes slevomat pobyt pro dva ve všední dny s polopenzí se vstupem do wellness a jeskyní.Děkuji za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, jelikož se jedná o voucher bez termínu, je potřebné si před zakoupením voucheru termín ověřit přímo u hotelu na tel. 516 435 489 nebo na e‑mailu recepce@staraskola.cz. Krásný den, Tomáš :)

Rostislav

Dobrý večer. Máte volný termín od 8.10. do 10.10. Rádi bychom využili vašich služeb. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Rostislave, tuto informaci jsem ověřil přímo u provozovatel a bohužel Vámi vybraný termín není k dispozici. Každopádně tento voucher je bez termínu, takže je potřebné si ověřit zda jsou termíny volné a případně je rezervovat přímo u provozovatele na e-mailu:recepce@sta­raskola.cz či tel. +420 516 435 4­89. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Michaela Knapikova

Dobrý den chtěla bych si na slevomatu koupit balíček romantický pobyt pro dva o vikendu za 5700kč a chteli by jsme termin bud v rijnu nebo listopad vzdy az po 15 dni v měsíci.
Na vas email jsem psala ale nikdo se doposud neozval. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo. rezervaci je potřebné provést přímo u provozovatele na tel. 516 435 489 nebo na e‑mailu recepce@staraskola.cz. Krásný den, Tomáš :)

Vladimír Koryčan

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné zaplatit kartou Edenred? A zda máte volný termín na všední den s polopenzí ve dnech 20.-22.9. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre :) nejrychlejším způsobem, jak si ověřit dostupné termíny, je kontaktovat přímo poskytovatele na e-mailu recepce@staraskola.cz nebo na tel. +420 516 435 4­89. Věřím, že spolu naleznete nějaký volný termín, který bude zapadat do Vašich plánů a možností.
Ohledně platby skrze benefity. Není to problém. Nejprve zde (https://www.slevomat.cz/benefity/edenred?c=RE) převedete své benefitní body na kredity a ty poté jednoduše uplatníte u dané objednávky.
Pěkný den :)

Blanka Matušiková

Dobrý den, chtěla bych objednat romantický pobyt pro dva a chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín od 24.9.-26.9.2021. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko, jak máme uvedeno v naší nabídce v sekci Omezení, voucher nelze využít v termínu od 24.9. do 28.9. a od 8.10. do 10.10. Krásný den, Tomáš :)

Iveta Zoubkova

Dobrý den ,chtěla bych si koupit přes Slevomat pokaz na víkendový pobyt s welnes a vstupem do jeskyně. Termín od 10.9.21. do 12.9.21.Chtěli bychom jet s kamarádkou. Je možno dvoulůžkový pokoj s oddělenými posteli?
A ještě jeden dotaz ohledně Welnes ,co si mám představit pod větou privátní welnes za příplatek. Děkuji za odpověď

Hotel Stará Škola

Dobrý den,
v tomto termínu máme již hotel plně rezervovaný. Příplatek se platí přímo v hotelu pokud byste měli zájem o privátní wellness.

Alena Maxianová

Dobrý den,mám zájem o rezervaci pobytu v termínu 9–11.9.2021 s po­lopenzí,s wel­nes a vstupy do jeskyně pro 2 osoby,výhradně pokoj s balkonem. Máte v tomto termínu takovýto pokoj volný? Tento termín zahrnuje odjezd v sobotu. Při nákupu poukazu na všední dny,byl by tam doplatek a v jaké výši?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, v tomto případě je třeba se ohledně dostupných termínu a pokojů obrátit přímo na hotel na tel. 516 435 489 nebo na e‑mailu recepce@staraskola.cz, kde se rovněž můžete rovnou domluvit na případném příplatku za nástup v sobotu a zda by to vůbec bylo možné. Pěkný den, Kačka

Jana Jarošová

Dobrý den ,Nela bych zájem o ubytování pro 10 lidi :) měli by jste volno v termínu 6.8. Až 8.8 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud plánujete vyrazit jako skupina, tak nejrychlejším způsobem, jak si ověřit dostupné termíny, je kontaktovat přímo poskytovatele na tel. 516 435 489 nebo na e‑mailu recepce@staraskola.cz. Věřím, že spolu naleznete nějaký volný termín, který bude zapadat do Vašich plánů a možností. Pěkný den :) Kačka

Jiřina Vejsadová

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na pár věcí.
Mám v plánu si přes Slevomat objednat pobyt u vás – ve všední dny s polopenzí, wellness a vstupy. Byli by jsme 2 dospělí a 13leté dítě. Bylo by možné při rezervaci domluvit jeho pobyt i s polopenzí, wellness i vstupem do jeskyně?
Děkuji předem za odpověď, s pozdravem Vejsadová

Hotel Stará Škola

Dobrý den, poukaz na slevomatu doplatek za dítě neobsahuje, ten se platí na místě a samozřejmě je možné si pobyt doobjednat, toto řešíme indivinduálně při komunikaci na konkrétní termín rezervace. Pokoje máme s přistýlkou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru