Připravené a zavakuované maso sous vide: vepřová panenka i hovězí roštěná
Přehled nabídky
Co dnes budete večeřet? To je přece jasné – maso od Vítka!
V restauraci Vítek vám totiž předem nachystají maso připravené metodou sous vide (doba přípravy cca 5 až 6 hodin), které si vyzvednete zavakuované a nachystané přímo na pánev nebo do trouby. Není třeba nijak dochucovat, vše je nachystané! Vybrat si můžete vepřovou panenku na česneku, rozmarýnu nebo ve slanině, v nabídce je i hovězí roštěná či svíčková. Zavakuované maso vydrží v lednici až 6 dní.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.