Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní roční online kurz MS Excel s certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Anna

Dobrý den, nikde jsem prosím nenašla název certifikátu, který by měl být udělen za úspěšné absolvování kurzu. Jedná se o obecně uznávaný certifikát?
Předem moc děkuji za Vaši odpověď.

Easy Excel - kurz Excel online v přehledných videích

Dobrý den, paní Anno. Certifikát vydává naše škola a slouží jako potvrzení o dokončení kurzu. Obecně ním můžete prokázat, že jste bez problémů dokončila kompletní kurz Excelu.

Bc. Martin Chytil

Dobrý den, zakoupil jsem si celou sadu 3 kurzů na excel za 799,– Kč. Po zadání kódu voucheru se mě zobrazila jen část kurzu. U kurzu „MS Excel od začátečníků až po pokročilé“ jen 10 lekcí a u „50 nejdůležitějších MS Excel triků a tipů“ jen 9 triků. Co jsem si tedy zakoupil? Za tuto zvýšenou cenu bych měl téměř dva kompletní samostatné kurzy.

Easy Excel - kurz Excel online v přehledných videích

Dobrý den, pane Martine. Díky za zakoupení přístupu. Měli byste mít všechny kurzy a všechna videa aktivní. Zkuste ještě jednou aktivovat voucher na stránce www.easyexcel.cz/slevomat a pokud Vám to nepůjde, napište mi prosím číslo voucheru emailem na info@easyexcel.cz a já Vám rád pomohu.

S.

Dobrý den,
můžeme se prosím zeptat jaká firma (název firmy) a lektor (jméno lektora) tyto kurzy pořádá? Nenašli jsme tuto informaci ani na odkazovaných webových stránkách…

Easy Excel - kurz Excel online v přehledných videích

Dobrý den, pane/paní S. Díky za dotaz. Lektor je Honza Cibulka a název firmy je Pine Tree Enterprises, s.r.o., na webových stránkách je firma řádně uvedena v patičce stránek a přesné údaje firmy (jako IČO, atd) najdete ve Všeobecních obchodních podmínkách: https://www.easyexcel.cz/podminky-pouzivani/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru