



















Jako Lussk budou s takovýmhle dochucením nejen děvčata, ale i chlapci.
Nemůže za to jen fakt, že se tahle koření dělají poctivě v České republice, ale především způsob výroby. Všechna totiž prochází unikátním procesem fermentace – čerstvá zelenina i ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu až tři měsíce. To aby kvašení zvýraznilo jejich chuť, vůni i barvu.
Navíc se tím násobí živiny a vytváří prospěšné enzymy i vitamin B a omega 3 mastné kyseliny. A samozřejmě se celý tenhle zázrak konzervuje, a tím pádem má trvanlivost do února roku 2022.
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 °C. Díky nízké teplotě si citronová či medová i další druhy solí a směsi na polévku, ratatouille či kuře zachovávají maximum své chuti.
Tip: Kořením můžete dodat špetku chuti do života nejen sobě, ale i svým blízkým. V nabídce jsou totiž nejen samostatná balení, ale i dárkové krabičky, ve kterých se jich skrývá rovnou několik.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Klára Skopal-Procházková, Mistřice 95, 687 12, Mistřice