Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tyrolsko: 2–5 nocí s polopenzí, 2 děti do 10,99 let zdarma a slevová karta

4,3 / 5 Sky Tours, s.r.o. Alpy - Rakousko (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radim

No já jak čtu zde hodnocení, tak mě docela zklamalo. Byli jsme zde před 2 lety a lepší ubytování a jídlo jsme v Rakousku snad neměli. Byli jsme však ubytování v té starší části hotelu. Samostatné wc a koupelna. Velmi prostorný pokoj. Snídaně super. Jídlo večerní též super. Škoda, že v Tirolsku není karta na způsob Korutanské, na west -card má využití jen na kopec Venet a víceméně místní doprava a nějaká blízká soutěska, kde jsme byli (už nevím název) , ale je to kousek pod lanovkou na Venet a spodním nájezdem na dálnici, a venkovní koupaliště. Ale klidně bych tam jel znova. Prosím o zveřejnění recenze.

Radim

Jen doplním, byli s námi pochopitelně i dvě naše děti… Z ubytování jsem měl dojem, že se jedná o rodinný hotel. kdy pan majitel (současně recepční) a jeho žena se o něj docela slušně stará.

CK Sky Tours

Dobrý den pane Radime,
děkujeme za Vaši zprávu a reakci. Bohužel každý člověk má jinou představu a to se pak odráží také v recenzích. Hodně klientů, co jsou spokojeni, tak se neozvou, berou to jako samozřejmost, že to co zaplatili, tak bylo úměrné ceně a kvalitě, a tak většinou píší ti, co jsou nespokojeni. Jsem tedy ráda, že patříte mezi ty, co byli spokojení. Zrovna včera mi volala jedna paní, co byla v hotelu Bruggner Stubn loni a říkala, že by chtěli letos zase. Vyprávěla mi, že tak úžasnou přírodu, málo turistů, dobré jídlo a tak super cenu ještě neviděla… Ještě jednou Vám moc děkuji. Majitele to jistě také potěší, protože není jednoduché se o vše dobře postarat. Stojí zatím hodně energie a sil…

Eliska Šedinová

Dobry den,
Je mozne s sebou vzit tri deti, nejmladsi 6 mesicni miminko( bez naroku na luzko a stravu)
 Dekuji

CK Sky Tours

Dobrý den, děkuji za Vaši zprávu a poptávku. Dítě nad rámec kapacity musím na hotelu ověřit. Pošlete mi, prosím, na mail monika@sky-tours.cz termín, který by Vám vyhovoval + věk ostatních dětí a já bych na hotelu prověřila a dala bych Vám co nejdříve vědět. Děkuji a budu se těšit na Vaše upřesnění.
 Monika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru