






































Kdo umí, umí. A jestli jsou Češi v něčem skutečně dobří, tak je to uzení masa.
To je vůně! A co teprve chuť… To pravé uzené je bašta, kterou si zkrátka nemůžete odepřít. Však na jeho výrobu posílají do vlastní bourárny jen to nejkvalitnější a především čerstvé maso. Tahle vyhlášená lahůdka stojí za to sama o sobě, proto v ní nenajdete žádný lepek ani jiné přidané látky.
„Klobásy jsou jako od dědy z Moravy s kusy masa s přirozenou a neznásilněnou chutí. Maso je rovněž velmi chutné. Perfektně zabalené s poučením a dodány krásně vychlazené v polyst. krabici. Brzy objednám, prudce návykové, klobásy z obchodu jíst nebudu.“ Petr, 11/2020
Zpracované maso se na tři týdny naloží do láku, ihned po vytáhnutí ho opláchnou a udí 15 hodin teplým kouřem. Během výrobního procesu ztratí asi 40 % vody, takže vydrží mnohem déle než produkty z průmyslové výroby.
Jestli patříte mezi zapřisáhlé masožravce, tak vás čekají skutečné hody. Posledně si pro vás v Klečůvce připravili jen panenku a klobásy, teď k nim ale přihodili i bůček, kotletu, kýtu či plec, krkovici a dokonce i koleno a vysoký špek. A jelikož to nejsou žádní troškaři, bude celá výslužka vážit buď 3 či rovnou 7 kg.
Aby k vám vše dorazilo zaručeně čerstvé, zabalí se vepřové poklady (říznuté hovězím v případě klobás) do vakuového obalu a následně pošlou v termoboxu. Doma vám tak bude chutnat, jako kdybyste tyhle dobroty právě vytáhli z komína.
Dobré vědět: Výhodné je i poštovné – za 3kg balení zaplatíte místo 150 jen 79 Kč a u 7kg máte dopravu dokonce úplně zdarma.
![]() |
![]() |
Adresa pro případné vrácení zboží:
To pravé uzené, Vít Čechmánek, Klečůvka 80, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí