Bez klobásky není lásky: dárkové balení 3 tradičních francouzských klobás
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 11. 2. 2021.
V ceně
- Balení 3 tradičních sušených francouzských klobás (á 480–600 g):
- Kachní klobása
- Kančí klobása
- Klobása s lískovými ořechy
- Dárková krabička „Bez klobásky není lásky“
- Min. trvanlivost: do 11. 2. 2021
- Rezervace není nutná, klobásy si vyzvednete osobně v obchodě Le Marché na pražských Vinohradech.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Bez klobásky není lásky – a to platí po celý rok.
Proto si pro vás společnost Klobáskárna připravila dárkovou sadu těch nejlepších francouzských uzenářských výrobků. Klobásky pocházejí z kraje Auvergne (Francouzského středohoří – Le Massif Central), kterému se díky rozlehlým chráněným přírodním oblastem přezdívá také „zelený kraj“. Klobásky jsou ze 70–98 % vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a prvotřídních surovin.
Klobáskárna importuje široký sortiment tradičních suchých klobás, ale v produktové nabídce najdete i klobásy s různými příchutěmi jako např. s ořechy, sýry, masovými směsmi nebo třeba s ovocem. Radost a chuť spojená s konzumací prostých produktů vedla i k dovozu některých dalších specialit jako vepřové panenky, baskického choriza, bayonnské šunky, francouzského pršutu, terin, foie gras apod. Nabízenou škálu výrobků obohacují klobásy s kachním, srnčím, kančím, ale i klokaním masem a mnohé další. Kromě toho v nabídce nejdete i klobásky s příměsí ovoce jako např. s fíky, s jedlými kaštany či klobásky se sýrem (např. s modrou plísní Bleu d’Auvergne) nebo kozím sýrem a dále také velice oblíbené klobásky s ořechy. Tradiční klobásky tvoří jádro sortimentu distribuovaného v České republice již od roku 2008. |
A že si pochutnáte, o tom není pochyb – při výrobě se vychází z tradiční francouzské lidové gastronomie a je kladen důraz na domácký charakter výroby. V každé etapě výrobního procesu se klobásky rodí podle receptury vycházející z prastarého umu a dlouhé doby zrání. Vy si vychutnáte kachní klobásu, kančí variantu a verzi s lískovými ořechy. Už se vám sbíhají sliny?
|
Dobré vědět: Uchovávání klobás není obtížné. Pokud máte rádi klobásy suché, uložte je v kuchyni tak, aby měly přístup ke vzduchu a byly chráněny před přímým slunečním svitem a teplotami vyššími než 28 °C. Jestli dáváte přednost měkčím klobásám, zabalte je do utěrky a uložte do nižších polic v lednici. Klobásy takto vydrží až 2 měsíce. Plíseň na klobásách je zdravotně nezávadná, jedná se o ušlechtilou plíseň, která zároveň dodává francouzským klobáskám jejich typickou chuť.
Složení:
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný. Složení: vepřové maso, vepřový tuk, kachní maso, sůl, laktóza, sacharóza, dextróza, koření. Konzervant: ferment, ledek. 130 g vepřového masa a 20 g kachního masa použito na 100 g hotového výrobku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Průměrná výživová hodnota na 100 g: Energie: 1579 (380 Kcal) – lipidy: 29,1 g z toho nasycené: 10,3 g – sacharidy: 1,2 g z toho cukry: 1,7 g – proteiny: 28,4 g – sůl: 4,9g |
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný. Složení: vepřové maso, vepřový tuk, kančí maso, sůl, laktóza, sacharóza, dextróza, koření. Konzervant: ferment, ledek. 130 g vepřového masa a 20 g kančího masa použito na 100 g hotového výrobku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Průměrná výživová hodnota na 100 g: Energie: 1553 (374Kcal) – lipidy: 27,7 g z toho nasycené: 9,9 g – sacharidy: 2,2 g z toho cukry: 2 g – proteiny: 28,9 g – sůl: 4,9 g |
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný. Složení: vepřové maso a vepřový tuk, sůl, laktóza, sacharóza, dextróza, koření, lískové ořechy. Konzervant: ferment, ledek. 150 g vepřového masa a 2 g lískových ořechů použito na 100 g hotového výrobku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Průměrná výživová hodnota na 100 g: Energie: 1635 (394 Kcal) – lipidy: 31,6 g z toho nasycené: 10,6 g – sacharidy: 3,1 g z toho cukry: 2,3 g – proteiny: 24 g – sůl: 4 g |