Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bez klobásky není lásky: dárkové balení 3 tradičních francouzských klobás

5,0 / 5 Klobáskárna Praha - Vinohrady  (mapa) 8 prodejů
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Obsah masa v klobásách je 70–98 %
Kachní, kančí a klobása lískový oříšek
Trvanlivost až 2 měsíce
Varianty (1)
Obsah masa v klobásách je 70–98 %
Kachní, kančí a klobása lískový oříšek
Trvanlivost až 2 měsíce

Bez klobásky není lásky – a to platí po celý rok.

Proto si pro vás společnost Klobáskárna připravila dárkovou sadu těch nejlepších francouzských uzenářských výrobků. Klobásky pocházejí z kraje Auvergne (Francouzského středohoří – Le Massif Central), kterému se díky rozlehlým chráněným přírodním oblastem přezdívá také „zelený kraj“. Klobásky jsou ze 70–98 % vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a prvotřídních surovin.

A že si pochutnáte, o tom není pochyb – při výrobě se vychází z tradiční francouzské lidové gastronomie a je kladen důraz na domácký charakter výroby. V každé etapě výrobního procesu se klobásky rodí podle receptury vycházející z prastarého umu a dlouhé doby zrání. Vy si vychutnáte kachní klobásu, kančí variantu a verzi s lískovými ořechy. Už se vám sbíhají sliny?

Dobré vědět: Uchovávání klobás není obtížné. Pokud máte rádi klobásy suché, uložte je v kuchyni tak, aby měly přístup ke vzduchu a byly chráněny před přímým slunečním svitem a teplotami vyššími než 28 °C. Jestli dáváte přednost měkčím klobásám, zabalte je do utěrky a uložte do nižších polic v lednici. Klobásy takto vydrží až 2 měsíce. Plíseň na klobásách je zdravotně nezávadná, jedná se o ušlechtilou plíseň, která zároveň dodává francouzským klobáskám jejich typickou chuť.

Složení:

Nahoru