Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4chodové valentýnské menu s lososem, telecím i lahví prosecca: osobní vyzvednutí nebo dovoz

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Jídlo s sebou Rozvoz Pro ženy

Přehled nabídky
Jídlo s sebou Rozvoz Pro ženy

Varianty (1)
  • 1× lahev prosecca, 0,7 l
  • 2× studený předkrm (à 70 g): losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu
  • 2× polévka (à 0,15 l): hráškový krém, smetanová espuma
  • 2× hlavní chod (à 75 g): telecí váleček, dýňové pyré, balsamiková redukce, lesní plody
  • 2× dezert (à 100 g): čokoládový řez, maliny, rybíz, borůvky 
  • Rezervace: Menu si objednejte alespoň den předem na tel. 601 567 080. 
  • Pokud budou restaurace v období Valentýna otevřené, můžete voucher využít i na místě. Pokud ne, je možné si jídlo odnést (bez příplatku), případně nechat za příplatek dovézt. 
  • Dovoz kamkoliv po Brně: 200 Kč

Rezervovaný termín je možné zrušit 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 8

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 599 Kč −31 % 1 099 Kč
1 599 Kč −31 % 1 099 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Gravlax, hráškový krém, telecí váleček a čoko řez
Odnos s sebou zdarma, dovoz po Brně za příplatek

Prožíváte velkou lásku? Tak ji na Valentýna ještě přiživte!

Svátek všech zamilovaných je za dveřmi a vy přemýšlíte, čím překvapit svou drahou polovičku? Dobré jídlo je sázka na jistotu – vy si ale tentokrát odpočiňte, vše pro vás zařídí restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, kde vám slavnostní valentýnské menu nachystají od předkrmu po dezert. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat ve čtyřech chodech. Nechybí ani lahev prosecca, ať si na svou lásku máte čím připít. 

Dobré vědět: Toto menu tu budou připravovat speciálně u příležitosti svátku všech zamilovaných, tedy v období od 12. do 21. února 2021. Pokud v tuto dobu budou restaurace otevřené, rádi vás přivítají u stolu, pokud ne, zabalí vám vše k odnosu s sebou a menu si vychutnáte pěkně doma. Nezapomeňte na stůl koupit i kytku! Vyzvednutí je zdarma, případně vám vše za 200 Kč dovezou kamkoli po Brně. 

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita