
Termín
Platnost do 21. 2. 2021.
V ceně
- 1× lahev prosecca, 0,7 l
- 2× studený předkrm (à 70 g): losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu
- 2× polévka (à 0,15 l): hráškový krém, smetanová espuma
- 2× hlavní chod (à 75 g): telecí váleček, dýňové pyré, balsamiková redukce, lesní plody
- 2× dezert (à 100 g): čokoládový řez, maliny, rybíz, borůvky
- Rezervace: Menu si objednejte alespoň den předem na tel. 601 567 080.
- Pokud budou restaurace v období Valentýna otevřené, můžete voucher využít i na místě. Pokud ne, je možné si jídlo odnést (bez příplatku), případně nechat za příplatek dovézt.
- Dovoz kamkoliv po Brně: 200 Kč
Rezervovaný termín je možné zrušit 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Prožíváte velkou lásku? Tak ji na Valentýna ještě přiživte!
Svátek všech zamilovaných je za dveřmi a vy přemýšlíte, čím překvapit svou drahou polovičku? Dobré jídlo je sázka na jistotu – vy si ale tentokrát odpočiňte, vše pro vás zařídí restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, kde vám slavnostní valentýnské menu nachystají od předkrmu po dezert. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat ve čtyřech chodech. Nechybí ani lahev prosecca, ať si na svou lásku máte čím připít.
Dobré vědět: Toto menu tu budou připravovat speciálně u příležitosti svátku všech zamilovaných, tedy v období od 12. do 21. února 2021. Pokud v tuto dobu budou restaurace otevřené, rádi vás přivítají u stolu, pokud ne, zabalí vám vše k odnosu s sebou a menu si vychutnáte pěkně doma. Nezapomeňte na stůl koupit i kytku! Vyzvednutí je zdarma, případně vám vše za 200 Kč dovezou kamkoli po Brně.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.