Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt nedaleko Orlických hor: snídaně či polopenze, wellness i masáž

4,3 / 5 Hotel Panský Dům Východní Čechy (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Olga Kulichová

Dobrý den,
je u Vás možná vegetariánská, nebo aspoň bezmasitá strava bez toho, abychom měli každý večer smažené jídlo? Plánujeme pobyt na tři noci. Samozřejmě jednou by nám to nevadilo. Děkuji za odpověď. O. Kulichová

Hotel Panský Dům

Dobrý den,
Těší nás, že máte zájem strávit pobyt v našem hotelu Panský Dům v Kostelci nad Orlicí.
Po domluvě s našim šéfkuchařem bysme pro Vás připravili 3 speciální bezmasitá vegetariánská jídla. Vše se můžeme domluvit při Vašem příjezdu na recepci hotelu.
Těšíme se na Váš příjezd.
Hezký den, Hotel Panský Dům

Jan Pačes

Dobrý den, chtěl bych se zeptat,jak je to ze stornem.dekuji Pa­čes

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, storno podmínky jsou vždy uvedeny přímo v nabídce.
U online termínů – voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 8 dní předem. Při pozdější změně nebo nedostavení se na pobyt voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Změna je možná maximálně jednou nebo po domluvě s recepcí. Pro změnu prosím kontaktujte zákaznické oddělení Slevomat.cz na adrese www.slevomat.cz/kontakt či telefonu +420 222 745 354.
U otevřených voucherů – voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně nejpozději 8 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s recepcí.
Pokud byste měl jakékoli další dotazy ohledně storna, můžete se nám ozvat přes kontaktní formulář www.slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, my Vám rádi se vším poradíme. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru