Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

On-line bylinkářský kurz od jara do podzimu. Naučte se využít sílu českých bylinek

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Rok s bylinářkou

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)

Online bylinkářský kurz – první 3 lekce

  • 3× bylinkářský newsletter ve vaší mailové schránce (přichází 1× za 3 týdny)
    • Konkrétní tipy na rostliny, které se dají v daném období sbírat a kde je najdete
  • Přesné návody krok za krokem na to, co z těchto rostlin vyrobit
    • Masti, krémy, pleťová mléka, vlasová kosmetika, tinktury, čajové směsi, marmelády, víno, aromaterapeutické oleje, vykuřovadala a další výrobky (celkem 50 různých návodů)
  • Rady a tipy pro pěstování rostlin v daném období
    • Kdy které rostliny zasadit, přesadit, truhlíkovat, hnojit, zastřihávat, sklízet a sušit
    • Jak rostliny zpracovávat a co z nich vyrobit
  • Fotodokumentace k vybraným návodům
  • Zaslání bylinkářského sešitku na zapisování postupů a výsledků poštou
  • Možnost využívat celoročního poradenství od odborníků 
  • Na mailu zpatkykbylinam@napismi.cz si do konce platnosti voucheru objednejte on-line kurz. Napište kód voucheru a uveďte poštovní adresu, na kterou vám zašlou sešit k zapisování poznámek. 
  • Na všechny dotazy vám rádi odpoví na tel. 774 120 994. 

Po přihlášení se do kurzu již není možné voucher stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

600 Kč −17 % 499 Kč
600 Kč −17 % 499 Kč
2 400 Kč −50 % 1 199 Kč
2 400 Kč −50 % 1 199 Kč

Není na světě bylina, aby na něco nebyla. Využijte poklady přírody ve svůj prospěch a naučte se používat bylinky všude, kde to jde.

Díky celosezónnímu on-line kurzu bylinkaření se naučíte hospodařit s bylinami, získáte přehled o tom, co zrovna sbírat na louce a v lese, co kdy sázet a jak úrodu zpracovat. A je jedno, jestli máte velkou bylinkářskou zahradu, nebo pár truhlíků na balkóně. 

Vybrat si můžete kompletní kurz nebo jen první tři lekce na zkoušku

Kdy se kurz koná a kdo ho vede?

Kurz probíhá od 21. 3. do 13. 11. 2021 a celkem se skládá z 12 lekcí, se kterými vám informace o žádné bylině neuteče. Pořádají ho odborníci z projektu Zpátky k bylinám, kteří už vyškolili řadu bylinkářů (mrkněte na hodnocení zákazníků), a po celou dobu kurzu poskytují v předem domluvené konzultační dny poradenství po mailu i telefonu. 

„Úžasný kurz, super jednání, prostě paráda!“ (Alena, duben 2017)

Lektorování se ujala bylinkářka Michaela Brošová, která s týmem botaniků, zahradníků, nadšenců a fotografa každé 3 týdny vyrazí do přírody za sběrem toho, co se zrovna nabízí. Nejnovější tipy a návody vám vždy přijdou e‑mailem a vy se budete moci rozhodnout, co také zrealizujete a co si podle návodů vyrobíte. 

Jak bude vypadat první lekce?

Poprvé se bylinkářský tým vydá do přírody v sobotu 20. března. Nasbírají medvědí česnek a březové pupeny. Z medvědího česneku vyrobí pesto i léčivou tinkturu, z pupenů zase vlasovou vodu a z dalších ingrediencí čajovou směs pro jarní očistu organismu. Pokud počasí nebude sběru přát, schovají se botanici do zahradnictví, kde budou navrhovat zahrady a balkóny a dávat klíčit byliny pro nadcházející sezónu. 

Znalosti, které vám nikdo nevezme

Nejen, že budete mailem dostávat tipy na aktuální příležitosti k bylinkaření, také na začátku kurzu dostanete hromadu informací o chráněných rostlinách, jedovatých rostlinách, zakázaných bylinách i o aktuální legislativě. Ihned po uplatnění voucheru získáte sešit na recepty s prostorem pro poznámky a zaznamenávání výsledků pokusů. 

Pokud patříte mezi soutěživé typy, jistě vás potěší i fakt, že se s vaším sešitem a hotovými výrobky můžete zúčastnit interní soutěže o spoustu tematických cen. Také můžete navázat on-line i živé kontakty s ostatními účastníky, vyměňovat si s nimi recepty a zlepšováky. 

Tip: Kurz vychází z celoročního živého kurzu s bylinkářkou, pro inspiraci se tedy mrkněte i na jeho náplň.

Nahoru