Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Proteinový redukční program Bonedere: zkušební balíčky na 5, 7, a 10 dní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martina

Dobrý den,
prosím, komu není tato dieta určena(myslím ohledně zdravotních rizik)?
Děkuji.

Bonedere

Dobrý den,
dietu nedoporučujeme zejména v případě následujících onemocnění: cévní a mozková příhoda, onemocnění štítné žlázy
onemocnění dnou (léčba vysoké hladiny kyseliny močové), onemocnění srdečně cévního systému v akutní i neakutní fázi (např. onemocnění srdce, infarkt myokardu, angina pectoris, poruchy srdečního rytmu) , veškerá onemocnění jater , onemocnění žlučníku, onemocnění slinivky břišní, vředové onemocnění žaludku a dvanáctníku, diabetes I. stupně (aplikace inzulínu) , diabetes II. stupně (medikace léky a inzulínem), onemocnění střev (např. Crohnova choroba, ulcerózní kolitida, atd.), onkologická onemocnění v léčbě a méně než 2 roky po úspěšném zaléčení, onemocnění ledvin a dialýza, při léčbě lékem Warfarin, u alergií na: mléko, sóju, , vejce, celer, při poruchách příjmu potravy, vážných psychiatrických onemocněních, v období těhotenství a kojení, pro osoby mladší 18 let, při akutním virovém a horečnatém onemocnění.
Pokud trpíte onemocněním, které není na seznamu kontraindikací, nebo specifickým typem léčby, vždy je nutné se poradit se svým ošetřujícím lékařem.
Hezký den,
Bonedere

Beata Turková

Dorby Den,je to vhodne pro kojící maminky?

Bonedere

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz, v těhotenství a při kojení je proteinová dieta kontraindikována.
Hezký den,
Bonedere

Ina

Dobrý den ,da se v balíčku 10 dni c.2 zaměnit ,, Ovesná kaše z javorovym sirupem ,, za něco jineho ci je složení přesně dané ? A neni tam nahodou překlep v datumu expirace ? Rok 2020 máme za sebou :)

Bonedere

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. V balíčku je možné zaměnit cokoli, vytvořte si prosím objednávku a pak nám napište na info@bonedere.cz číslo objednávky a jaké složení balíčku požadujete a my už to zařídíme :-)
V případě exspirace nastala chybka, děkujeme za upozornění, všechny produkty mají exspiraci minimálně do 12/21 a dále.
Hezký den,
Bonedere

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru