Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Luxus v hotelu fotbalové reprezentace: ubytování se snídaní a neomezeným vstupem do fitness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Don Giovanni Praha (mapa) 318 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Don Giovanni

4,6 634×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,5
90.64%
Personál 4,6
92.892%
Jídlo 4,7
94.702%
Wellness 4,6
92.5%
Volnočasové služby 4,4
87.712%
Lokalita 4,5
90.766%
Průběh rezervace 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků
Hodnoceno: 24. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Vše bylo suprové nadstandartní úžasné prostě vše vynikající od personálu po prostředí prostě výtečné

Hodnoceno: 22. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Vše ok

Hodnoceno: 19. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

- vstřícnost obsluhy v restauraci

- příjezd na pobyt byl po 15.hodině, odjezd druhý den do 11i hodin – z tohoto důvodu nelze využít zaplacený voucher do Wellness centra v čase 10–16 hod., ani voucher do restaurace MANÚ PRAGA V ČASE 12–16 hod.

Hodnoceno: 30. října 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Moc se nám tam líbilo. Snídaně přepychová, nadchl nás dětský koutek, měli v něm dětská jídla, např. zdobené muffiny. Večeře luxusní, avšak jídla málo jak to tak bývá u těchto načančaných porcí. Prima posezení u kávy s klavírním koncertem. Super wellness a ocenili jsme i dvouhodinový program pro děti s animátory v hezké herně. Prostředí před recepcí velmi krásné. Také káva v Louvru byla fajn. Za skvělou cenu moc krásný pobyt. Díky

Hodnoceno: 26. října 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Příjemné prostředí, ochotný personál, výborná kuchyně. Byli jsme naprosto spokojeni .

Hodnoceno: 7. října 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre
Hodnoceno: 17. září 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Domluva i rezervace byla kvalitní.

Na hotelu nejsou k dispozici v TV české stanice proč když jsme v České republice?

Hodnoceno: 13. září 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Krásné prostředí, výborné jídlo a nádherné wellness.

Hodnoceno: 6. září 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Vše bylo v pořádku.

Personál občas nerozumněl.

Hodnoceno: 24. srpna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Vše se libilo

Jedině snad pomalejší obsluha v restauraci

Hodnoceno: 21. srpna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Zařízení, čistota byla v pořádku. Snídaně nabízela hodně možností pro každého.

Jednání s hotelem a personálem. Do dnes od stížnosti žádná odezva a bohužel ani od Slevomatu nemám zatím vyjádření, jak se bude řešit…

Přidávám Kopii mailu.

Byli jsme u Vás na hotelu 25–27. 7. řešili jsme s Vámi tu stížnost a problémy, co byli za našeho pobytu u Vás na hotelu. Uvědomili jsme si, že jsme vlastně nevyřešili všechno, co se stalo.
Po dvou nocích, co jsme skoro nespali, jsme byli opravdu hotoví a museli jsme v Praze zůstat ještě jednou noc na jiném hotelu, abychom se vyspali a mohli jet domů. Bydlíme celkem daleko a cesta trvá několik hodin.

V prvním bodě, prosím vyřiďte tomu pánovi, co jsme si hlavně stěžovali na něj na parkovišti, naší velkou omluvu. Po tom vysvětlení, co jsme od Vás dostali, tak jsme si uvědomili, že on opravdu chtěl asi pomoct a myslel to velice dobře. Bohužel ale recepční tvrdila něco jiného- že máme parkovat před hotelem, že když budeme v garáži, tak při každém odjezdu a vjezdu budeme muset na recepci. Což pán říkal, že není pravda, ale jak mi máme vědět, kdo říká pravdu, když recepční říkala něco jiného a kdo by to přeci měl vědět líp než recepční.
Díky tomu tam s tím pánem vznikli neshody. On chtěl, ať parkujeme v garáži a recepční venku. Pán nám tedy hned neodemknul místo na parkování pro ZTP a my nechali tedy auto přes dvě místa, když nešlo jinak zaparkovat a pak tam byla tedy hádka. Protože my jsme se samozřejmě bránili. K čemu by vůbec nedošlo, kdyby paní recepční nepodala špatné informace a ještě k tomu, chtěla místo zaplatit.
Říkala jsem jí, že jsme psali dotaz při rezervaci jak je to s parkováním když máme ZTP a nikdo vůbec na to neodpověděl- to jsme Vám myslím zapomněli říct. Takže když už jsme jeli k Vám, tak jsem volala na číslo ze stránek hotelu, abych zjistila, jak je to s parkováním a bylo nám řečeno, že to máme zdarma.
To jsem jí řekla a ona si to ověřila u kolegy a pro jistotu jsem jí i ZTP kartičku ukázala, aby nebyl problém. Takže nakonec parkování neůčtovala, ale kdybych se neozvala, tak bychom to museli zaplatit.
Prosím tedy, vyřiďte pánovi naší omluvu, ale bohužel chyba nebyla na naší straně.

Teď tedy ostatní věci. Ano, paní recepční nám zničila dovolenou. Místo abychom si odpočinuli, tak jsme řešili jen problémy, které vznikli hlavně kvůli ní a místo abychom si odpočinuli, tak jsme přijeli úplně vyřízený a vystresovaný a do teď máme zdravotní problémy z nervů.

Co ale asi recepční nezpůsobila, tak prosím, jak je možné, že pokoj nebyl připravený a klíče jsme dostali po půl šesté večer, když příjezd je od 15hod.?
Mám komentovat to, že nebyla žádná omluva a bylo nám řečeno, že za to máme dvě kávy u Vás v kavárně než budeme moct na pokoj.
Což vůbec není pravda, protože i to jsem měla vše zaplacené v pobytu.

Co recepční způsobila dále…
Vůbec nám neřekla žádné informace k pobytu.
Dostala jsem poukazy, co jsem měla vše zaplacené a žádné info nám k tomu nedala.
Jak už jsme řešili, že byl problém s večeří, protože nám nikdo neřekl, že to má být rezervované.
Vlastně nic nám neřekla k večeři, já se dotazovala kdy je večeře a bylo nám řečeno že do 23hod. ale vaří se do 22:30. To bylo vše, co nám k večeři podala informace, po mém dotazu.
Ano, nakonec jsme tedy večeři dostali, ale nevím, jestli je to pravda, co říkal číšník. Ano, tu rezervaci jste říkal, že má být. Nevíme, ale jak to tedy mělo být s večeří, zda je opravdu jen jedno menu a nedá se jídlo vybrat nebo to tak není. Protože nikde není uvedeno, že je jen jedno menu. Měli jsme zaplacenou tříchodovou večeři nebo bufetovou v hotelu a nikde není psáno, že není na výběr v jídlech.1× za pobyt 3chodová nebo bufetová večeře v hotelu pro 2 osoby (menu dle aktuální nabídky / bez nápojů)-zkopírováno z voucherů.
Takže pochybuji, že nabídka z menu bylo jen jedno jídlo + jedno pro vegetariány. (číšník nám tvrdil, že pokud je večeře na tento poukaz, je vždy jen toto jídlo. (Říkali jsme mu, že tam máme mít další den večeři znovu).
Říkali jsme, že nejíme vepřové, tak číšník nabídl jedině, prý pro vegetariány nějaké špagety s chilli.
Mám vážné zdravotní problémy a bohužel mám problém i s žaludkem. Já špagety nemusím a ještě s chilli… To bych byla dlouho asi v nemocnici. Tak jsem si tedy dala radši to vepřové, které nejím ale nemohla jsem si vybrat nic, co bych jedla.
Dostali jsme nakonec alespoň něco k jídlu, ale já díky tomu zvracela celou noc. Pošlu Vám fotku toho jídla. Vepřové nejíme, ale opravdu pochybuji, že se opravdu servíruje skoro syrové.
Hlavně člověku který to nejí a upozorňuje na to.
To je první noc k večeři. Další problém byl, že jsme nevěděli ani kde je wellness, museli jsme dodatečně zjišťovat a taky že se musí rezervovat a také nám to neřekla.
Už tuto noc jsme měli problém, že jsme nemohli spát, jak kdyby tam byli sloni, myslíme si, že to šlo ze z shora, ale nevíme to určitě, bohužel tam nemáte asi pořádné odhlučnění.
Ještě k té recepční, nebyla mi schopná říct informace, jak to bude další den. Jestli musíme pokoj opustit a znovu se ubytovat nebo jestli můžeme být na tom pokoji a nakonec sem řešila v pondělí.
Po tom, co se toto vše odehrálo, hned v pondělí ráno jsem kontaktovala Slevomat, že odmítáme být ještě u Vás na hotelu. Bohužel nám bylo řečeno, že oni pobyt nemůžou stornovat a že máme řešit s hotelem.
Takže jsme to tedy hned řešili. Když jsme Vám to říkali, co se odehrálo, byla tam paní, co to s námi řešila v pondělí a říkala Vám to. Teď tedy k ní…
Říkali jsme, že bychom rádi opustili hotel, že nejsme spokojení a co se odehrálo. Přítel byl už na nervy a nevím, jestli to nebylo pochopeno špatně.
Říkal, že pán, kterému se teď tedy omlouváme, že ho napadl. Bylo to ale myšleno slovně a paní asi pochopila jinak… Protože ho pak volala a říkala, že napadl přítele ale nikde nebyl řečeno, že slovně.
Paní taky asi dost urazilo, že přítel řekl, že ty místa tam mají na peníze. Přítel řekl, že pán asi něco dostal, že jiným místo bez problémů otevřel a nám nechtěl. Což tak v uvozovkách je… Před hotelem máte vyznačený místa pro invalidy a paní řekla, že si je lidé můžou zaplatit. Tak by to přeci být ale nemělo. Pokud je vyznačený invalida, tak by tam mělo parkovat auto s označením a tak to nebylo. Říkali jsme jí to, že tam parkují lidé bez a ona říkala, že si to můžou zaplatit. Což je přeci špatně.
To bylo k tomu parkování. Říkali jsme jí o večeři a jak jsme museli čekat na pokoj, který nebyl připravený a o té noci a že bychom rádi odjeli a že ani nevíme jestli máme opustit pokoj atd. Nevím, jestli to má být také manažerka, ale pochybuji s takovým chováním nebo jestli jí urazila pravda… Nakonec se vůbec nic nevyřešilo, nikdo se neomluvil, až Vy a ještě nám bylo od ní řečeno, co tedy chceme – od té paní v pondělí.
Když jsme říkali že chceme odjet, na to nic neřekla a když jsme tedy se ptali, jak je to s pokojem, tak že se stěhovat určitě nemusíme a dala mi tedy další poukazy, co jsem měla zaplacené v pobytu- nebyla tam ale ta karta na vstupy po Praze, říkala jsem jí to a co prý tedy chci… Já mám vědět, co je to za kartu? To by přeci měla vědět ona, jako zaměstnanec.
Nakonec mi nějakou dala, ale po tom všem, ještě chodit někde po Praze, opravdu nebyla síla a dokonce tam není ani žádné potvrzení, odkud karta je. Takže pochybuji, že kdybychom někam šli, tak by nás asi nepustili.
Odešli jsme a vůbec nás nenapadlo zkontrolovat co je na těch poukazech. Nakonec jsme zjistili, že nemáme večeři na hotelu ale někde jinde.
Už jsme na recepci po tom všem nešli.
Na poukazu bylo číslo na rezervaci, tak v tom problém nebyl. Jenže se stal problém jinde.
Už jsme nechtěli tedy řešit večeři u Vás, tak jsme radši je-li tam, ale nejsme z Prahy a neznáme to tam. Je-li jsme od Vás na večeři a hned u Vás u hotelu jsme odbočili doprava jak je zákaz- což jsme nevěděli až v té křižovatce, kde se už nešlo vrátit a samozřejmě tam byli policajti a museli jsme zaplatit ještě pokutu. Nezajímalo je, že jsme z daleka a Prahu neznáme a upozornili jsme je na to, že ta značka není včas a už jsme nemohli jet do jiného pruhu, když tam byli auta a že jsme u Vás na hotelu.
A když nezaplatíme pokutu hned, tak to můžou být 2000,– a body. Tak jsme radši zaplatili než se hádat ještě s nimi. Takže nás večeře co měla být v hotelu zdarma (byla placena v pobytu) stála pokutu 300,– a benzín a další čas. Nemluvě o tom, že se tam nedalo nikde zaparkovat a když jsme tam byli, že stojíme na modré před restaurací a kam máme zaparkovat nikdo nevěděl, protože restaurace nemá parkoviště. Tak mě poslali na recepci do hotelu a že je prý jen pro ubytované.
Takže jsme mohli dostat další pokutu. Naštěstí se nestalo.
A i v této restauraci jsme neměli na výběr. Měli také vepřové nebo pro vegetariány špagety.
Dali jsme si tedy oba špagety-naštěstí tyto nebyli s chili.
A co se stalo další noc, víte, že nám recepční dali klíče tedy jinam, že se tam nedalo spát, ale v noci už jsme se nakonec nestěhovali. A ráno byl problém se snídaní, museli jsme zase na recepci. Neřekli nám, že na snídani máme hlásit tedy to nové číslo pokoje.
Takže pobyt ve Vašem hotelu opravdu nebyl odpočinek. Když jsme řešili jen problémy.
V to pondělí jsme ani nevyužili možnost wellness a když jsme chtěli tedy využít v úterý další poukaz, tak jsme se tam nemohli ani dostat.
Proč nabízíte poukaz na wellness, když se nedá bez komplikací použít? Jestli pobyt začíná od 15hod. A pokoj se musí opustit do 10 hodin. A wellness se dá využít od 10do16hod a musí být rezervované, jak má host využít, když už není ubytovaný a nemá kartičku na pokoj a wellness je ve 12 patře? To tam má jít pěšky, když výtah bez kartičky nejde…?
Podařilo se nám po nějaké době odchytit hosty, co nám tedy pomohli s výtahem. Čekali jsme i na recepci ale zase tam byli lidi a dlouho to trvalo a nakonec někdo jel nahoru, tak to byla jednodušší varianta. Takže ze dvou poukazů jsme využili jeden a ten druhý propadnul. Ptali jsme se na recepci ve wellness, jak se tam má někdo dostat, když už není ubytovaný, nevěděli, nedokázali odpovědět ale chtěli vědět, na jakém pokoji jsme byli… Nechali jsme jim tam oba poukazy- ten první se už prý nedá použít, že to platí jen ty dny co je na poukazu.
Takže toto opravdu nebyl žádný relax a ještě jsme museli v Praze zůstat o den déle a jít na jiný hotel se vyspat a ani jsme nemohli využít všechny poukazy, co byli v pobytu, protože to po tom všem nešlo.
Nemluvě o tom, že paní recepční ani nechtěla potvrzení o tom, že jsme ok. Takže tím pádem v hotelu se může šířit Covid, díky Vašim zaměstnancům.

Prosím tedy o Vaše vyjádření, co se tedy bude s tímto dělat. Řeším to i se Slevomatem a budu jim to posílat, protože už jsem to s nimi řešila v to pondělí při pobytu.

Upřímně, jestli příště máme dostat nějakou slevu, ale zase budeme muset platit… Tak nám to jako omluva za takové komplikace a potíže přijde trochu jako výsměch. Nemluvě o tom, že když jsme dávali stížnost, tak jak by to vypadalo po tom…
Každý ví, jak se chová k lidem po stížnosti. Tímto pádem na Váš hotel nechceme.

Jediný Vy jste se nám několikrát omluvil a nabídl příště slevu. Moc za to děkujeme, ale myslíte že po tom budeme ještě k Vám chtít jet a znovu platit i když se slevou…?
Ta paní, co jsme si jí stěžovali v pondělí, bylo to ráno, takže nebyl problém, ten pokoj pak nabídnout někomu jinému a nám vrátit peníze.

Abychom ale nebyli jen negativní.
Určitě musíme pochválit čistotu, vybavení a pohodlí a kdyby nám nebylo špatně z večeře, tak i snídani.
Velký výběr jídel, ale bohužel ani jednou jsme se skoro nenajedli- po rozhozeném žaludku a nevyspání.

Hodnoceno: 17. srpna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

vše

Hodnoceno: 1. srpna 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Symapticky personálu

Mraženého pizzerie

Hodnoceno: 29. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Skvělá snídaně

Zastaralé vybaveni pokojů. WC kombi, Rezate vodovodní sifony.

Hodnoceno: 27. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre
Hodnoceno: 26. července 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Vše dobrý.

Hodnoceno: 26. července 2021 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Vše bylo výborné

Hodnoceno: 24. července 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Pokoj, na Executive Floork připomínal holobyt. Místo stropního osvětlení jen zakryté díry, bídné stojaté lampy bludičky. Ve velké místnosti je skříň jako někde v ubytovně. Miniaturní černá kubická lednička = bedna na zemi, malý pracovní stůl, nikde nic na odložení … Kouplena jako v paneláku – nudle asi 150×300 cm max. Tento pokoj neměl s hotelovým pokojem nic společného, připomínal spíše ubytovnu… Zvenku hotel klame tělem. Byli jsme zklamaní. Ček in v 15, ček out v 11. Loby, recepce, restaurace, snídaně OK.

Hodnoceno: 22. července 2021
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre

Architektura hotelu
postel, povlečení

Ubytování až od 15,00, přitom objednání vířivky pouze do 16,00 pokoj bez ledničky, nefungující odtok umyvadla
Po odpoledním výšlapu rozpálenou Prahou se vrátíte v 19,30 do hotelu a zjistíte, že večeři máte někde v Holešovicích a kávu zase na Praze 1!!!

Hodnoceno: 18. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxusní nocleh a snídaně v hotelu fotbalové repre
Nahoru