Termín
Platnost do 31. 7. 2021.
V ceně
Voucher v hodnotě 1000 Kč na cokoli z jídelního lístku vč. nápojů
Omezení
- Voucher využijete denně od 17:00
- V rámci jedné návštěvy lze uplatnit pouze 1 voucher a nelze ho kombinovat s dalšími slevovými nabídkami.
- Pokud bude vaše objednávka vyšší, rozdíl doplatíte na místě. Pokud bude nižší, rozdíl se nevrací.
- Rezervace: Místo si zamluvte alespoň 2 dny předem na tel. 381 679 955.
- Voucher lze stornovat v rámci 14denní zákonné lhůty.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Návštěva MG restaurace? To bude vskutku povznášející zážitek!
A to nejen proto, že budete mít krásný výhled na panorama malého letiště – nahlížet můžete i do otevřené kuchyně, kde můžete sledovat při práci šéfkuchaře Miroslava Grusze, který získal řadu ocenění a působil například v podniku ověnčeném michelinskou hvězdou. V MG restauraci si posedíte v romantickém prostředí se skvělou obsluhou a vyberete si cokoli z menu, na co budete mít zrovna chuť.
Po škole začínal v pražském hotelu Renaissance, kde získával první kuchařské zkušenosti pod vedením Zdeňka Pohlreicha. Po 5 letech zamířil do svého prvního zahraničního angažmá – Marriottu v Zürichu. Po návratu nastoupil do kuchyně restaurace Allegro v hotelu Four Seasons. Tady se postupně potkal s absolutní špičkou světové gastronomie Vitem Mollicou a Andreou Accordim, s ním byl také u toho, když Allegru získalo michelinskou hvězdu, první v Česku a bývalé střední Evropě vůbec. Tam se také seznámil více s italskou kuchyní, která mu tak učarovala, že se rozhodl zdokonalit na místě, v Restaurantu Palagio hotelu Four Seasons ve Florencii opět po boku Vita Mollicy (* michelin star) v obou případech jako jeden ze zástupců. Po návratu do Čech strávil 4 roky v pražském hotelu Augustine ze světového řetězce Rocco Forte Hotels, kde se postupně propracoval na pozici executive chefa a spolupracoval s Jeffem Blandem, Lee Streatonem či Markem Hixem. Na své pozici vedl tým 20 kuchařů a posbíral různé ocenění. Příkladem je třetí nejlepší fine dining restaurace v Praze v ročence magazínu EURO a S. Pellegrino a Acqua Panna v roce 2013. Poslední 2 roky jste ho mohli potkávat v pražské restauraci Aromi (známého ambassadorra italské gastronomie Riccarda Lucque), kde jako head chef mohl naplno uplatnit své zkušenosti ze zahraničí i kreativitu a cit pro suroviny a jejich kombinace. (Ocenění Bib Gourmand od Michelin guide – kvalitní dobré jídlo za dobrou cenu) Otevření vlastní restaurace nesoucí jeho jméno je tak logickým vyvrcholením jeho bohaté profesní kariéry |
Zajímavost: Restaurace byla vyhlášena 3. nejlepší mimopražskou restaurací v ČR.
Restaurace reprezentuje italskou a českou kuchyni s důrazem na kvalitní, čerstvé a lokální suroviny. Díky tomu je právem doporučována mezinárodním hnutím Slow food. Připravují zde zejména pokrmy z čerstvých ryb, mořských plodů, výběrových mas a domácích těstovin. Vinné menu obsahuje přes 190 druhů vín, některá můžete ochutnat i po sklence, a to díky unikátní metodě Coravin.
Co si například můžete dát? | |
Grilovaná telecí svíčková s bílou cibulí plněnou lanýžovým krémem, pecorino fondue a tmavou omáčkou | 595 Kč |
Grilované kachní prso s višněmi, kapustou, pečeným bramborovým nákypem s lardem a omáčkou z kachny | 475 Kč |
Celkem | 1070 Kč |