Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1denní výlet do Vídně za atrakcemi, zábavou a největším rakouským akváriem

4,2 / 5 CK České kormidlo Vídeň - Rakousko (mapa) 83 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
B.V.

Dobrý den, je možné zakoupit voucher, ale využít vlastní dopravy autem? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, kontaktovali jsme přímo CK České kormidlo a bohužel pro zúčastnění 1denního výletu, je potřebné jet autobusovou dopravou. Pěkný den, Tomáš

Helena Sekaninová

Dítě do 3 let musí mít vlastní voucher.
Pojede se 2 dospělými.
Děkuji
 Helena

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno,

dítě je vždy za cenu voucheru. Pro více informací se prosím obraťte přímo na poskytovatele služby. Zde přikládám kontakt: podpora@ceskekormidlo.cz , +420 511 444 355.

Přeji krásný den,
Květoslava

Iva Václavíková

Dobrý den,v kolik hodin je prosím odjezd z Prahy?Kolik času je vymezeno na návštěvu akvária a zábavného parku? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, co se týče konkrétních časů nebo podrobností týkajících se programu, doporučím Vám kontaktovat přímo CK České kormidlo na e-mailu podpora@ceskekormidlo.cz nebo tel. +420 511 444 355, kde Vám jistě rádi vše konkrétně zodpoví. Pěkný den :) Kačka

Tereza

Dobrý den, můžou na tento výlet nezletilé osoby ( 17 let) s potvrzením od rodičů?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo,

ano, určitě mohou, ale je zapotřebí mít toto potvrzení na speciálním formuláři a aby bylo ověřené notářem či službou Czechpoint, která je dostupná například na poště. Zde přikládám odkaz na MZVČR pro více informací: https://www.mzv.cz/jnp/cz/o_ministerstvu/faq/pisemny_souhlas_rodicu.html .

přeji krásný den,
Květoslava

Vlaďka Kolarova

Dobrý den, jaká jsou prosím možnosti pokud se zájezd nebude moci uskutečnit kvůli koronavirove situaci.?Peníze se vrátí,nebo se může přesunout i na další rok?Děkuji za odpověď Kolářová

CK České kormidlo

Dobrý den,

obě dvě varianty jsou možné, pokud není možné cestovat do cílové destinace.

Josef Beneš

Vstupenky na atrakce jsou v ceně?
Kolik osob je započítáno v ceně?

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe,

vstupenky na atrakce v ceně nejsou. Doporučuji si u varianty nabídky rozkliknout nadpis „Příplatky“, kde již vše uvidíte. Dále, v ceně jednoho voucheru je započítána vždy jen jedna osoba, tudíž chce-li Vás jet víc, musíte se zakoupit stejný počet voucherů. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

DOTAZ

Zdravím. V kolik hodin bude odjezd z Brna? U podobného výletu do vídeňské ZOO je uvedeno 5:30 h. Je to shodné i s tímto výletem do Prátru?

Slevomat.cz

Dobrý den, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na CK České kormidlo na tel. +420 511 444 3­55 nebo emailu podpora@ceskekormidlo.cz, kde Vám rádi zodpoví veškeré Vaše otázky a podrobnější informace týkající se tohoto zájezdu. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru