Steakové menu v centru Prahy i s vínem: rumpsteak, panenka nebo losos
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 7. 2021.
V ceně
- 2× předkrm podle výběru:
- Carpaccio z mladého býčka (80 g) s bazalkovým pestem a parmezánem
nebo - 10 ks grilovaných krevet na česnekovém másle s čerstvým salátem
- Carpaccio z mladého býčka (80 g) s bazalkovým pestem a parmezánem
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Jihoamerický hovězí rumpsteak (250 g) na grilu s omáčkou podle výběru, coleslaw a pečená brambora se zakysanou smetanou nebo hranolky
nebo - Grilovaná vepřová panenka (200 g) s restovanou zeleninou, bylinkovým máslem a bramborovými plátky s rozmarýnem nebo hranolky
nebo - Grilovaný filet z lososa (200 g) s listovým špenátem se smetanou a bramborové plátky s rozmarýnem nebo hranolky
- Jihoamerický hovězí rumpsteak (250 g) na grilu s omáčkou podle výběru, coleslaw a pečená brambora se zakysanou smetanou nebo hranolky
- 2× dezert:
- Domácí čokoládový dortík s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
- 1× lahev vína (0,75 l) podle výběru:
- Chardonnay (francouzské bílé)
nebo - Cabernet Sauvignon (chilské červené)
- Chardonnay (francouzské bílé)
Omezení
- Voucher nelze využít od 24. 12. do 26. 12. 2020, 31. 12. 2020 a 1. 1. 2021.
- Rezervace: Po znovuotevření restaurací vás tu moc rádi uvidí – zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 222 310 018 a zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, téhle parádě to v krabičkách nesluší.
- Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 12 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
I milovníci steaků mají rádi poezii. Jejich nejoblíbenější báseň je poměrně krátká: Sem – s masem!
Stavte se ve steakhousu Crazy Cow inspirovaném Texasem, Mexikem a Brazílií na parádní hovězí rumpsteak, filet z lososa nebo steak z vepřové panenky. Jako předkrm si vyberete grilované krevety či carpaccio z mladého býčka, a posezení v centru Prahy vám navíc zpříjemní i lahev vína. Popíjet budete buď francouzské bílé Chardonnay, nebo chillské červené Cabernet Sauvignon. A koštnout můžete i lahvové mexické pivo nebo čepovaný Budweiser Budvar. Tak dobrou chuť!
„Absolvovali jsme tuto večeři už podruhé, věděli jsme, že to opět bude gurmánský zážitek. Obsluha byla milá a vstřícná.“ (Věra, 10/2020)