Vařte a ochutnávejte: kurz vietnamské kuchyně s profíkem v Café Buddha
Přehled nabídky
Jak si gurmán představuje Vietnam? Jako zemi s loukami citronové trávy a řekami rybí omáčky.
Přijďte do Café Buddha v Norské ulici objevit Vietnam. Nebo ještě lépe: vietnamskou kuchyni. Gurmán, cestovatel, šéfkuchař a majitel Štěpán Návrat, šéfkuchař Benjamin či Radek Jakubec vás provedou těmi nejbláznivějšími uličkami Saigonu a Sapy a naučí vás připravit menu o 4 chodech. Vařit budete ve skupině 8–12 účastníků.
Jaká jídla budete připravovat?
|
Vietnamská jídla jsou pestrá a výrazná. Mají málo tuků a hodně sacharidů, takže lahodí i vyznavačům zdravého životního stylu.
Štěpán Návrat se jídla učil připravovat přímo v Saigonu, Bangkoku, Phuketu a v malých vesničkách Chiang Rai při svých asijských toulkách. Později působil ve vyhlášených pražských restauracích Bangkok a Cafe Buddha pod zkušenou kuchařkou Sofii Smith a Ratanou Phomprasit, která své umění předvádí právě v Café Buddha Balbínova, v Modrém Zubu, restauraci Noi nebo Občanské Plovárně.
„Skvěle připravený kurz. Lektor super, věděl o čem mluví. Na netu najdete spoustu návodů, jak daná jídla uvařit, ale zde se dozvíte rady, jak jídla udělat opravdu dobře, ať chutnají přesně jak mají. Naplnilo to mé očekávání a určitě nelituji. Děkuji.“ – Tomáš, 02/2019