Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Francouzská klobáska s vepřovým, jelením i kančím masem, ořechy či kořením

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

1× tradiční francouzská klobáska (160–180 g) podle výběru

  • vepřová klobáska klasická: vepřové maso 100 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska s jelením masem: jelení maso 50 %, vepřové maso 50 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska se srnčím masem: srnčí maso 50 %, vepřové maso 50 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska s fíky: vepřové maso 95 %, fíky 5 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska s hříbky: vepřové maso 95 %, hříbky 5 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska s kachním masem: kachní maso 50 %, vepřové maso 50 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska s kančím masem: kančí maso 50 %, vepřové maso 50 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska s kozím sýrem: vepřové maso 95 %, kozí sýr 5 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko.
  • vepřová klobáska s modrým sýrem: vepřové maso 95 %, modrý sýr 5 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • vepřová klobáska s vlašskými ořechy: vepřové maso 95 %, vlašské ořechy 5 %, sůl, glukóza, laktóza, dextróza, cukr, pepř, koření, přírodní aroma; konzervant: ferment, dusičnan draselný; přírodní střívko
  • Původ: Allier (Francie)
  • Expirace: cca 4 týdny od koupě podle skladování (v chladu, tmě a suchu nebo v lednici v hadříku – pak lehce změkne a je potřeba ji rychle zkonzumovat) 
  • Rezervace: klobásky si objednejte předem na tel. 720 188 503, vyzvednete si je pak v prodejně Víno Delikatesy na adrese U Nikolajky 912/9, Praha 5 – Smíchov.
  • Rozvoz zdarma po Praze je možný při min. objednávce nad 1000 Kč. 
  • Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 24 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

119 Kč −8 % 109 Kč
119 Kč −8 % 109 Kč

Jaký je rekord v pojídání francouzských klobásek? 2 kroky! Tolik jich z obchůdku Víno Delikatesy zvládl udělat jistý muž, než se do nich pustil.

Ukrojte si kus klobásky, která do Prahy přicestovala ze země všech gurmánů a labužníků – z Francie. V obchůdku Víno Delikatesy si vyberete jednu „saucisson“ s vysokým podílem vepřového, ale třeba i kančího či jeleního masa. Některé voní po fících, v jiných se ukrývají ořechy, zkrátka delikatesa par excellence. 

V chladu, tmě a suchu vydrží přibližně 4 týdny, pokud je budete skladovat v lednici, zabalte je do hadříku. 

Nahoru