Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový kurz italštiny pro začátečníky

4,7 / 5 Bel Paese Praha - Vinohrady  (mapa) 2 prodeje

Přehled nabídky

5,0

Sešli jsme se v dobré skupině a hlavně s výbornou a trpělivou lektorkou.
Prostředí i lokalita mi…

Jiří
Kousek od stanice metra Flóra
Výuka probíhá v malé skupince studentů
Varianty (1)
Kousek od stanice metra Flóra
Výuka probíhá v malé skupince studentů

Pusťte se do výuky libozvučného a vášnivého jazyka v jazykové škole s domácím prostředím, která se na italštinu a Itálii přímo zaměřuje.

Přijďte na kurz, na kterém budete hodně mluvit, čímž si italštinu velmi rychle zažijete a opravdu i užijete. Výuka je zábavná, živá, proložená hrami, písničkami a různými zajímavostmi o Itálii. Můžete se také inspirovat, jaká místa v létě navštívit a na jaké kulturní i kulinářské zvláštnosti se můžete těšit.

Kurz je vhodný pro úplné začátečníky. V jeho průběhu se seznámíte se základní gramatikou a konverzací, takže si s sebou na cesty po Itálii nebudete muset brát slovník. Kurz je vhodný také pro studenty, kteří hledají silný prvotní impuls k dalšímu studiu. Italštinou potěšíte sami sebe nebo ji můžete darovat někomu, kdo by se ji rád učil.

Termíny kurzu: 29.–31. 1., 26.–28. 2., 26–28. 3., 23.–25. 4. 2021.

Dobré vědět: Pokud by se kurz nemohl kvůli vládním nařízením konat v učebně, v pohodě kurz zvládnete online formou. V jazykové škole používají aplikaci Zoom, která je pro tento typ výuky jako dělaná a uživatelsky je velice jednoduchá.

Tak arrivederci v Bel Paese

Nahoru