1/11
Pořádná výslužka z pravé české zabijačky: tlačenka, jitrnice, jelita i sádlo, škvarky a maso
Přehled nabídky
Jak napsal už Josef Kajetán Tyl: Zabijačka, aneb žádný hněv a žádná rvačka. Ledatak o příbory.
Pokud jste milovníky vepřového, pak jste právě narazili na zlatou žílu jménem Ta Farma. Na jejích farmách u Plzně se totiž nepasou jen tak ledajaká prasata, ale pašíci z plemene Pietrain a DL, kteří mají oproti klasickým čuníkům jemnější a méně tučné maso.
Vykrmení na zhruba 110 kg potom putují na porážku, aby je ve vlastní bourárně zpracovali na tlačenku, jitrnice, jelítka, sádla, škvarky a vepřové ve vlastní šťávě. V bedýnce o váze přes 4,5 kg si pak tuhle výslužku můžete osobně vyzvednout, případně se domluvit na bezplatném dovozu kamkoli po Plzni.
Tip: Jestli chcete ještě před objednáním ochutnat, navštivte v Plzni Bistro Ta Farma.