Kdyby chuťové buňky chodily do kasina, nejraději by hrály Black Angus.
Vyrazte do restaurace Nová chaloupka a pochutnejte si na 3chodovém menu s tatarákem a vyzrálým hovězím z plemene Black Angus, který si vychutnáte se zkaramelizovanou šalotkou na červeném víně. Těšit se můžete i na chalupářské brambory jako přílohu a také dezert, který si vyberete z denní nabídky.
A v čem je podle majitele Ondřeje Sýse jejich kuchyně výjimečná? „Pro naši kuchyni využíváme maso z české farmy Škodovi, kde mají zvířátka komfort. Díky tomu víme, že naše jídla budou mít dobrou chuť. Pro samotné vaření jsme se inspirovali na cestách po světě.„
Vaří tu pouze s čerstvých surovin, maso odebírají z farmy Škodovi, kde v unikátních podmínkách chovají skot plemen Black Angus. A čím takovou hostinu zapít? Čepují tu plzeňské pivo, Kozla, Radegast i Birell, dát si můžete třeba i domácí limonádu – z nápojového lístku si určitě vyberete.
„Vše naprosto perfektní, prostředí pěkné, obsluha úžasná, domluva při rezervace také, tatarák výborný. Ještě jednou pochvala kuchaři. :-)“ (Ilona, srpen 2020)
Lajk od Jirky
Na vlastní břicho jsem poznal, že tahle kuchyně nejen dobře vypadá, ale hlavně skvěle chutná. Fotky vám přinesou jen půl zážitku, tohle musíte prostě sami vyzkoušet :-)