3chodové menu: vyzrálé hovězí plemene Black Angus z českého chovu
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 8. 2021.
V ceně
- 1× tatarák z vyzrálého hovězího plemene Black Angus (150 g)
- 2× vyzrálý hovězí flank steak z plemene Black Angus (z české farmy Škodovi, 200 g) podávaný se zkaramelizovanou šalotkou na červeném víně
- 1× chalupářské brambory (300 g)
- 2× dezert dle denní nabídky
- Rezervace: Termín si zamluvte minimálně 48 hodin předem na tel. 720 022 021.
- Rezervaci lze stornovat minimálně 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kdyby chuťové buňky chodily do kasina, nejraději by hrály Black Angus.
Vyrazte do restaurace Nová chaloupka a pochutnejte si na 3chodovém menu s tatarákem a vyzrálým hovězím z plemene Black Angus, který si vychutnáte se zkaramelizovanou šalotkou na červeném víně. Těšit se můžete i na chalupářské brambory jako přílohu a také dezert, který si vyberete z denní nabídky.
A v čem je podle majitele Ondřeje Sýse jejich kuchyně výjimečná? „Pro naši kuchyni využíváme maso z české farmy Škodovi, kde mají zvířátka komfort. Díky tomu víme, že naše jídla budou mít dobrou chuť. Pro samotné vaření jsme se inspirovali na cestách po světě.„
Vaří tu pouze s čerstvých surovin, maso odebírají z farmy Škodovi, kde v unikátních podmínkách chovají skot plemen Black Angus. A čím takovou hostinu zapít? Čepují tu plzeňské pivo, Kozla, Radegast i Birell, dát si můžete třeba i domácí limonádu – z nápojového lístku si určitě vyberete.
„Vše naprosto perfektní, prostředí pěkné, obsluha úžasná, domluva při rezervace také, tatarák výborný. Ještě jednou pochvala kuchaři. :-)“ (Ilona, srpen 2020)
