Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Thajský relax ve všední den: masáž podle výběru a vstup do wellness zóny

4,6 / 5 Zen Spa Praha - Smíchov  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michaela Neckářová

Dobrý den, mám stejný dotaz. Platnost voucheru je do 31.5.2021, pokud wellness otevřou, bude to někdy třeba v půlce května, tedy nebude moc času na to voucher využít.
Prodloužíte jeho platnost?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :)
jak jsem psal níže, pokud bude hrozit, že vouchery nebude možné v klidu využít o prodloužení se samozřejmě budeme snažit. I naším cílem je klidné využití voucherů.
Pěkný den :)

Gabriela Dohnalová

Dobrý den,

ráda bych zakoupila voucher pro dva, ale platnost je do 31.5. u všech variant, welness služby zatím nejsou v provozu, nebude zde tedy nová nabídka s platností alespoň do konce léta? Chci voucher jako dárek k narozeninám.

Děkuji

Dohnalová

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo :)
pokud by uzavření provozoven přetrvávalo budeme se u zakoupených voucherů snažit o jejich prodloužení, aby je bylo možné využít později.
Jestli se akce objeví znovu s delší platností, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. :-) Přeji krásný den

Valeria

Dobrý den, mám takový dotaz jestli zase dojde k uzavření služeb podle nařízení vlády bude datum posledního vstupu na masáže se změní a potrvá například do 31. června?

Zen Spa

Dobrý den, samozřejmě vouchery prodloužíme o dobu, jaký bude lockdown. Snad nebude trvat tak dlouho…:(

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru