Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Privátní wellness s vířivkou a saunou pro dva: 120 minut relaxace i lahev sektu

4,8 / 5 Weda - wellness studio Olomouc  (mapa) 274 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Adéla Kučerová

Dobrý den,
Když si koupím voucher s platností do 31.3.2021. Ale nebudu to moci využít skrz epidemiologickou situaci, mohla by se platnost voucheru prodloužit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Adélo, pokud by nebylo do konce platnosti voucheru možné voucher využít, budeme se snažit platnost prodloužit, aby bylo možné užít si akci v klidnější době nebo se společně domluvíme na individuálním řešení vzniklé situace. Nemusíte se tedy bát, že by Váš voucher, který nemohl být z důvodu Covidu uplatněn, bez náhrady propadl. Pěkný den :)

Lucie

Dobrý den, dá se u Vás bez problému zaparkovat? A jakou budete mít provozní dobu v období vánočních svátků? Děkuji

Weda - wellness studio

Dobrý den,

parkovat se dá v okolních ulicích bez problému :) Během Vánočních svátku budeme mít provoz normální dle normální otevírací doby, zavřeno budeme mít 24.-26.12. a 31.12.-1.1.

Přejeme pěkný den

WEDA Studio

Pavlína Krbečková

Dobrý den, chci koupit synovi s přítelkyní voucher. Jsem z Olomouce, ale Vaši provozovnu jsem nenašla. Jakoubka ze Stříbra 44 jsem našla jen nějaké zvonky. Dáte mi nějaké podrobnosti?
Děkuji
Pavlína Krbečková

Weda - wellness studio

Dobrý den,

prostor se nachází na adrese Jakoubka ze Stříbra 44 jak je uvedeno v popisku :) Vždy. voláme předem pro potvrzení termínu a sdělujeme, že Vás vyzvedneme před vchodem. Nemáme prostor s recepcí a volně dostupný, abychom mohli každému zajistit naprosté soukromí :)

Budeme se těšit

WEDA Studio

Aneta Bojarská Krotká

Dobrý den, u varianty se sektem není v nabídce wellness sauna. Znamená to, že když si objednáme wellness s lahví sektu, nemůžeme do sauny? Nebo je sauna pak za nějaký další poplatek? Děkuji.

Weda - wellness studio

Dobrý den,

děkujeme za upozornění, asi je to špatně popsané, každopádně v obou variantách je i sauna. Takže i ve variantě se sektem.

Přejeme pěkný den

WEDA Studio

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru