Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Domácí barista: teoretický i praktický kurz pro vášnivé kávomily s degustací

Mlsoun - institut kávy a vína Hradec Králové (mapa) cca 45 km / 45 min
Počítáno autem z Náchoda.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 1 osobu

  • Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00
  • Místo: Vinárna BOROMEUM, Špitálská 183, Hradec Králové
  • Náplň kurzu:
    • Původ a historie kávy
    • Proces pěstování, sklizně a pražení
    • Druhy a odrůdy kávy
    • Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
    • Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
    • Šlehání mléka
    • Barista doma i v kavárně
    • Degustace plantážních i gurmánských káv
    • Certifikát o absolvování kurzu 

Omezení

Minimální počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.

Termíny kurzů sledujte na https://www.mlsoun.eu/degustace 

Rezervace: nutná předem na mailu degustace@mlsoun.eu nebo tel. 725 885 596. Nahlaste kód voucheru. 

Rezervaci objednaného termínu lze zrušit 24 hodin předem, jinak voucher v plné výši propadá. 

Neobsahuje alergeny.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 500 Kč −40 % 899 Kč
1 500 Kč −40 % 899 Kč

Nejlepší kavárna široko daleko? Po absolvování tohoto kurzu rozhodně u vás doma.

Zapište se do kurzu Domácího baristy, který pořádá Institut kávy a vína Mlsoun. Dozvíte se, jak se káva pěstuje a zpracovává, nakouknete do historie, seznámíte se s důležitými pojmy a zásadami při přípravě a pochopitelně vše podpoříte důkladnou degustací plantážních i exkluzivních gurmánských káv

Ve své domácí kavárně pak jako profíci zvládnete připravit několik druhů káv od espressa přes french press až po džezvu a pro zájemce z řad svých blízkých umně našleháte mléko tak, aby už na první pohled okouzlilo bohatou pěnou. 

Kde a s kým si o kávě budete povídat

V kávovém oboru se budete vzdělávat v přátelském prostředí Institutu kávy a vína Mlsoun, a to pod vedením jeho majitele Petra Kupčeka – baristy, someliéra a degustátora, který mimochodem spolupracoval s ČT při vytváření pořadu Černé ovce o kvalitě kávy. Působí jako technický porotce v soutěži Mistr kávy a je to certifikovaný pražič. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita