Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kilo jídla dle výběru v bistru Vegan Life: wrapy, saláty, sushi, nudle i sójové maso

4,6 / 5 Veganská restaurace Praha - Karlín  (mapa) 236 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie N.

Bohuzel voucher nemuzu uplatnit uz od 27.12. a voucher je platny do 31.3. (Lockdown je do 21.3.) 19.3. odletam pracovne mimo Ceskou republiky az do konce leta, protoze v tomhle blázinci v Cesku nejsem schopna sehnat praci.
Jak teda muzu voucher vyuzit kdyz neni ani mozny take out a celkove mam 32 voucheru na Slevomatu a refundace je mozna jen 1voucher za 30 dnu???? Myslim si ze Slevomat by mel vymyslet nejakou nahradu pripadne prodlouzeni alespon o 6 mesicu na vsechny vouchery. Bere si 30% tak musi mit nejakou zodpovednost.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, mrzí nás, že aktuální situace komplikuje využití voucherů. Nicméně můžete kdykoli kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme a nalezneme společně nejlepší řešení dané situace. Pěkný den :)

Lucie S

Dobry den, ma restaurace momentalne otevřeno na take out?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, voucher z této nabídky bohužel v současné situaci nelze využít, opět jej bude možné uplatnit po znovuotevření restaurace. Děkujeme za pochopení. Pěkný den :)

Lucie

Dobrý den, budete mít otevřeno (a mohla bych uplatnit voucher) v pondělí 28.12.2020?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na restauraci na tel. +420 777 346 868, kde Vám jistě sdělí, kdy mají otevřeno. Pěkný den :)

Zuzana P.

Dobrý den, je prosím možné si jídlo průběžně zvážit? tedy ujistit se, že jsem si nenadala přes kilo, ale ani výrazně méně?

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano :)
ano, je možné průběžně jídlo vážit.
Pěkný den :)

Martin

Dobrý den, prosím jak funguje ten kilový talíř? Můžu si vybrat /z toho, co zrovna zbývá/? a přinesu si vlastní krabičky? Díky Martin

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, jídlo si vždy můžete vybrat z dostupné bufetové nabídky. Jídlo si můžete vzít i s sebou, příplatek za krabičku je 10,–. Bohužel restaurace bude mít od 23.10.2020 po dobu vládních opatření zavřeno. Pěkný den Pavla

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru