Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní kurz přípravy kávy pro začátečníky: teorie i praxe

4,8 / 5 Kávolog Brno - Střed  (mapa) 1 prodej

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kávolog

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Příjemný kolektiv, každému člověku se vždy řádně věnovalo a pomáhalo. Během hodiny praxe vidíte…

Nikola
Zkusíte si i základy kreslení mléčnou pěnou
Kávovar bude váš po dobu několika hodin
Parkování přímo u kavárny zdarma
Varianty (1)
Zkusíte si i základy kreslení mléčnou pěnou
Kávovar bude váš po dobu několika hodin
Parkování přímo u kavárny zdarma

Staňte se mistry kávového umění během jednoho dne.

Láká vás vyzkoušet si práci s profesionálním kávovarem? Chcete své dovednosti použít doma během přípravy kávy na domácím kávovaru a pochlubit se tak návštěvě či rodinným příslušníkům? Je vaším snem naučit se kreslit obrázky do cappuccina? Přihlaste se na kurz určený všem milovníkům kávy a začínajícím kavárenským pracovníkům. Kurz je také vhodný pro ty, kteří mají mírné zkušenosti s kávou. 

Ke každému kurzu získáte navíc:

  • celodenní neomezenou konzumaci výběrové kávy
  • slevový kupon na navazující kurz 
  • certifikát o absolvování kurzu, vhodný před nástupem do kavárny
  • sladkou tečku vlastní výroby k odpolednímu kafíčku
  • drobné občerstvení po celý den
  • skripta s možností vlastních poznámek, propisovací pero
  • stylový kávový odznáček
  • doživotní telefonická konzultace zdarma
  • velkoobchodní ceny výběrové kávy i pro další nákupy

Dobré vědět: Kurz je celodenní, trvá 7 hodin a jeho součástí je společná pauza na oběd. Parkování přímo u kavárny zcela zdarma. 

Kurzy vás provede Hanka, zkušená baristka a bývalá majitelka kavárny v centru Brna, a Patrik, skvělý barista, tvůrce recenzí brněnských kaváren, článků na kávovém blogu a distributor zahraniční výběrové pražírny. Oba mají v rukou přes 30 000 připravených šálků, podle toku kávy poznají, jak bude espresso chutnat, a podle zvuku trysky už předem vědí, zda bude mléko správně našleháno.

Zkušenosti a zároveň velká trpělivost i s těmi, kteří jsou v kávě na úplném začátku, z nich dělají tu pravou volbu pro všechny, kdo chtějí vstoupit do kávového světa. 

Nahoru