Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8chodová degustační večeře s živou hudbou inspirovaná první třídou na Titaniku

Přehled nabídky

5,0

Jídlo nám chutnalo, obsluha byla příjemná. Je to zajímavý zážitek, rozhodně stojí za vyzkoušení.

Petra
Foie gras, jehněčí, filet mignon i losos
Varianty s lahví francouzského šampaňského
Výzdoba, servírovaní a živá hudba jako na Titaniku
Varianty (4)

8chodová degustační večeře pro 2 osoby inspirovaná první třídou na Titaniku 

  • 2× paštika s foie gras a celerem (50 g)
  • 2× consommé Olga s hřebenatkou a portským vínem (1 dcl)
  • 2× broskve v želé Chartreuse (70 g)
  • 2× jehněčí s mátovou omáčkou a dýní (70 g)
  • 2× filet mignon podle Lili, jablečné pyré (70 g)
  • 2× francouzská zmrzlina (70 g)
  • 2× losos, omáčka mousseline, okurek (70 g)
  • 2× waldorfský puding (70 g)

Termín: 8. 1. 2021 od 18 hodin 

  • Rezervace: Hned po zakoupení voucheru pošlete na tel. 601 567 080 SMS s jeho kódem, čímž potvrdíte účast na večeři v daném termínu. SMS pošlete i v případě, že voucher dáváte jako dárek. 

Voucher na daný termín není možné stornovat ani refundovat. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 5 7 8 9 10 12 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
Foie gras, jehněčí, filet mignon i losos
Varianty s lahví francouzského šampaňského
Výzdoba, servírovaní a živá hudba jako na Titaniku

Jaké koření používají v restauraci Bonjour? Špetku noblesy a dvě porce elegance.

Přijměte pozvání restaurace Bonjour – Culinary Club ČR a nechte se královsky pohostit. Ve dnech 8. a 9. ledna 2021 se restaurace promění v salonek první třídy na Titaniku, podávat se bude osmichodové menu s vybranými lahůdkami, skvostné bude servírování a zážitek ještě umocní živá hudba. Zkrátka jako na legendárním parníku, ovšem tentokrát se šťastným koncem. 

Vezměte na romantickou večeři svou drahou polovičku a připijte si na kulinářský zážitek francouzským šampaňským, které je součástí některých variant. Podávat se bude například paštika s foie gras, jehněčí s mátovou omáčkou, losos nebo waldorfský puding. Od předkrmu po dezert to bude symfonie chutí.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru