Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5chodové degustační menu pro dva: hovězí tataráček, dýňový krém i vepřová panenka

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× předkrm: hovězí tataráček s okurkami „cornichons“, podávaný s křupavým rozpečeným chlebem
  • 2× polévka: dýňový krém se smetanou a praženými semínky
  • 2× dva hlavní chody:
    • vepřová panenka připravovaná metodou sous-vide v bylinkovém prachu s gratinovanými brambory
    • filírovaný flank steak podávaný s dýňovým pyré a hříbky
  • 2× dezert: čokoládový fondant se zmrzlinou 

Omezení

  • Večeři si můžete rezervovat na dny od pondělí do čtvrtka a v neděli od 16:00.
  • V případě, že bude platnost voucheru prodloužena z důvodu přetrvávajícího uzavření restaurací, může se menu v následujících měsících lišit. Je tvořené na základě dostupnosti surovin, pokud tedy některá nebude k dispozici, bude sestaveno nové. 
  • Rezervace: Místa si rezervujte alespoň 24 hodin předem na tel. čísle 778 745 574. 
  • Rezervaci můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

999 Kč
999 Kč
Vlastní sádky s rybami i vlastní chléb
Skvělé hodnocení zákazníků
Kousek od zastávky Dolní Lutyně, střed

Ke štěstí prý stačí pět základních kroků… ehm, totiž chodů.

A ty si vychutnáte v restauraci a penzionu Lutena – těšte se na hovězí tataráček s okurkami „cornichons“ jako předkrm, rozehřeje vás dýňový krém se smetanou a praženými semínky a naservírují vám rovnou dva hlavní chody: vepřovou panenku sous-vide v bylinkovém prachu s gratinovanými brambory a filírovaný flank steak s dýňovým pyré a hříbky. A sladká tečka nakonec? Čokoládový fondant se zmrzlinou.

„Naprosto skvělý zážitek od příchodu až po odchod. Personál se o nás staral na výbornou a zaslouží si velké poděkování. Jídlo bylo bezkonkurenčně výborné a dobře sladěné. Cítili jsme se s manželkou jako v bavlnce. Ačkoli se neradi vracíme na stejná místa, tady uděláme mile rádi výjimku! :-)“ (Tomáš, 20. 2. 2020)

Kuchyně je inspirovaná českou tradicí a také přesvědčením, že dobrou restauraci dělají kromě dobrého týmu lidí také prvotřídní čerstvé suroviny. Jídelní lístek je proto koncipován jak ze sezónních potravin, tak také ze surovin, jejichž dodavatele si tu pečlivě vybírají

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita