
Termín
Platnost do 30. 9. 2021.
V ceně
- 2× předkrm: hovězí tataráček s okurkami „cornichons“, podávaný s křupavým rozpečeným chlebem
- 2× polévka: dýňový krém se smetanou a praženými semínky
- 2× dva hlavní chody:
- vepřová panenka připravovaná metodou sous-vide v bylinkovém prachu s gratinovanými brambory
- filírovaný flank steak podávaný s dýňovým pyré a hříbky
- 2× dezert: čokoládový fondant se zmrzlinou
Omezení
- Večeři si můžete rezervovat na dny od pondělí do čtvrtka a v neděli od 16:00.
- V případě, že bude platnost voucheru prodloužena z důvodu přetrvávajícího uzavření restaurací, může se menu v následujících měsících lišit. Je tvořené na základě dostupnosti surovin, pokud tedy některá nebude k dispozici, bude sestaveno nové.
- Rezervace: Místa si rezervujte alespoň 24 hodin předem na tel. čísle 778 745 574.
- Rezervaci můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ke štěstí prý stačí pět základních kroků… ehm, totiž chodů.
A ty si vychutnáte v restauraci a penzionu Lutena – těšte se na hovězí tataráček s okurkami „cornichons“ jako předkrm, rozehřeje vás dýňový krém se smetanou a praženými semínky a naservírují vám rovnou dva hlavní chody: vepřovou panenku sous-vide v bylinkovém prachu s gratinovanými brambory a filírovaný flank steak s dýňovým pyré a hříbky. A sladká tečka nakonec? Čokoládový fondant se zmrzlinou.
„Naprosto skvělý zážitek od příchodu až po odchod. Personál se o nás staral na výbornou a zaslouží si velké poděkování. Jídlo bylo bezkonkurenčně výborné a dobře sladěné. Cítili jsme se s manželkou jako v bavlnce. Ačkoli se neradi vracíme na stejná místa, tady uděláme mile rádi výjimku! :-)“ (Tomáš, 20. 2. 2020)
Kuchyně je inspirovaná českou tradicí a také přesvědčením, že dobrou restauraci dělají kromě dobrého týmu lidí také prvotřídní čerstvé suroviny. Jídelní lístek je proto koncipován jak ze sezónních potravin, tak také ze surovin, jejichž dodavatele si tu pečlivě vybírají.