Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celá pečená kachna s houskovým knedlíkem a zelím v hostinci U Kalicha

4,5 / 5 Hostinec "U Kalicha" Praha - Nové Město  (mapa) 414 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Radek P.

Mohu se spolehnout, že s ohledem na negativní recenze ( vysušená, nedopečená ) bude kachna v tomto top historickém podniku špičková? A další dotaz – kde se kachna peče, ke se knedlíky vaří,kde se dělá zelí a odkud se to vše dováží?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku :) obraťte se prosím s tímto dotazem přímo na poskytovatele na tel. 770 127 091, který Vám poskytne veškeré informace. Pěkný den :)

Jana

Dobrý den, v době, kdy jsem nabídku na jídlo objednala, byl uveden houskový knedlík. Karlovarské knedlíky nejíme, můžeme dostat houskové/bram­borové? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) moc se Vám omlouváme, bohužel jsme o změně dříve nevěděli. Nyní mají v nabídce jen karlovarský knedlík. Pokud byste voucher nyní díky tomu nevyužili, určitě se ozvěte skrze náš kontaktní formulář – https://www.slevomat.cz/kontakt a vymyslíme jiné řešení. Pěkný den :)

Jitka Hvězdová

Dobrý den, je možné změnit objednávku knedlíků na 6× bramborový a 6× karlovarský?
Děkuji a přeji příjemný den.
S pozdravem J. Hvězdová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko :) nyní jsem volal do restaurace a zjistil jsem, že ke kachně nabízejí v současné době pouze karlovarský knedlík. V nabídce samozřejmě informaci opravíme. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru