Svatomartinské menu v útulné radlické restauraci: pečená husa a šulánky
Přehled nabídky
O svatém Martinovi se toho moc neví. Prý je to ale výborný kuchař.
Ke svátku svatého Martina posvícenská hostina prostě patří. Den v kuchyni kvůli ní ale trávit nemusíte – stačí kdykoli od 11. do 20. listopadu zajít do restaurace Na Farkáně. Najdete ji v Radlicích a její návštěvu můžete spojit s výletem na Děvín. Dobré jídlo a krásný výhled na Prahu? To zní jako skvělý den!
Až pod nos vám v téhle útulné staročeské hospůdce naservírují čtvrt husičky s knedlíkem a červeným zelím. Po ní si pochutnáte na bramborových šuláncích s povidlovou omáčkou. Pamatujete si na ně ještě? Nejspíš je dělávala i vaše babička.
K pití si budete moct přiobjednat svatomartinské pivo nebo víno, rozhodně tedy nebudete hodovat s vyschlým hrdlem. Na čepu mají Pilsner Urquell nebo pivo z malých rodinných pivovarů.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.