Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz vaření: thajské ostré nudle s kuřecím masem, hovězí pruhy a zeleninové žluté kari

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 38 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Všechno bylo super, už se chystáme na další kurz.

Lucie
Varianty (1)

Ponořte se do tajů thajské kuchyně, která je ostrá, barevná a intenzivní!

Thajská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená – staňte se Šelmou v kuchyni a naučte se sladit veškeré netradiční suroviny tak, abyste na konci měli pokrm, na kterém si opravdu pochutnáte. Poznáte, že thajská kuchyně není jenom o tom, že pekelně pálí – základem je používání kvalitních a autentických surovin

Na kurzu, který potrvá cca 3 hodiny, vám budou k dispozici všechny potřebné receptury, suroviny, zapůjčí vám tu zástěru i veškerý inventář studia. Mnoho rad, nápadů a triků obdržíte od lektora Martina Lva

Co se bude připravovat:

  • Thajské ostré nudle s kuřecím masem, vodní ředkví, karotkou, pomerančem a ústřicovou omáčkou 
  • Hovězí pruhy s kořenovou zeleninou, tmavou sojovou omáčkou, chilli, koriandrem a houbami
  • Zeleninové žluté kari s limetkou, kokosovým mlékem, arašídy, kořenovou zeleninou a bazalkou
  • Přílohy: jasmínová rýže, nudle a tmavé rýžové nudle se sezamem

Co se naučíte:

  • Jaké koření se používá v Asii
  • Jak se pracuje s bylinkami v Asii a jaké jsou druhy bylin
  • Naučíte se kombinovat neobvyklé ingredience, omáčky a dochucovadla 
Nahoru